• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İstiklal Pazar Market in temeli törenle atıldı
23 Ekim 2009 Cuma 15:48

İstiklal Pazar Market' in temeli törenle atıldı

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan İstiklal Kapalı Pazar Market'in temeli düzenlenen törenle atıldı.
Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan İstiklal Kapalı Pazar Market'in temeli düzenlenen törenle atıldı.

Düzenlenen törene Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, merkez ilçe belediye başkanları, AK Parti Konya İl Başkanı Mustafa Çevik, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, temeli atılan Pazar Market'le Karatay'a 9. Kapalı Pazar Market'i kazandırdıklarını belirterek, "2008'de bir Pazar Market'in temelini atıp hizmete açmıştık. 2009 yılında da Çatalhöyük Pazar Market'i ilçemize kazandırdık. Bugün temelini atacağımız Pazar Market'in ise 2 ay gibi kısa bir süre içinde tamamlanmasını planlıyoruz. Göreve gelirken pazar yerlerini daha hijyenik ve sokak aralarından uzak yerlere taşıyacağımızı söylemiştik. 2010 yılında Keçeciler'e yapmayı düşündüğümüz Pazar Market'le birlikte ilçemizde Pazar Market'i sonlandırmış olacağız. Bu tür kapalı pazar yerleriyle hem vatandaşlarımızı, hem de pazarcılarımızı kışın soğuk, yağmur ve çamurdan, yazın ise güneşin altında durmaktan kurtardık" dedi.
Konuşmaların ardından İstiklal Kapalı Pazar Market'in temeli protokol üyelerinin butona basmasıyla atıldı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA