• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İster inanın ister inanmayın! Bomba geliyor!
18 Nisan 2014 Cuma 11:26

İster inanın ister inanmayın! Bomba geliyor!

Yapımına hızla devam edilen Vodafone Arena'ya dünya çapında bir yıldız getirmek isteyen Beşiktaş'a, menajerler sürpriz bir öneride bulundu.
Aaron Hunt ve Van der Vaart gibi isimleri listesinde bulunduran siyah-beyazlı yönetime son olarak Milan'da top koşturan Kaka'nın teklif edildiği ortaya çıktı. Başkan Fikret Orman büyük ses getirecek transferin gerçekleşmesi halinde kasadan ne kadar para çıkacağını hesaplatırken, bazı yöneticilerin ise Kaka'ya karşı oldukları bildirildi.
Brezilyalı futbolcunun 31 yaşında olması nedeniyle ileride Beşiktaş'a para kazandıramayacağını düşünen Deniz Atalay, Ahmet Kavalcı ve Erdal Torunoğulları, Kaka teklifine soğuk bakarken, Futbol Genel Direktörü Önder Özen'in de Ronaldinho ve Kolou Toure'den sonra Kaka'yı da istemediği ifade edildi. Milan'ın en önemli oyuncuları arasında yer alan Kaka'ya muhalif olan yöneticilerin, Başkan Fikret Orman'a, "Kaka'dan daha iyisini bulabilirsek onu alalım. Bize isimden önce takımda iş yapabilecek oyuncular lazım. Ayrıca daha genç birini bulursak, ileride satarken de para kazanabiliriz" dedikleri ifade edildi.
Dünyaca ünlü futbolcunun transferine bütçeyi sarsmaması koşuluyla onay veren Ahmet Nur Çebi, Umut Güner ve Emre Kocadağ gibi isimlerin ise bu işin sponsor desteğiyle bitirilmesi gerektiğini dile getirdikleri vurgulandı.
Terim çok istemişti
Fatih Terim döneminde Galatasaray'ın da uzun süre gündeminde olan Kaka'yı listesinde tutan Beşiktaş Yönetimi'nin, devre arası Ronaldinho'da yaşananların tekrarlanmaması için bu transferde aceleci davranmayacağı kaydedildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA