• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İşte yılın belediye başkanı
12 Mayıs 2009 Salı 13:01

İşte yılın belediye başkanı

Genç Girişimci ve Yönetişim Birliği'nin (GGYB) geleneksel olarak verdiği Girişim ve Yönetişim Ödüllerinin beşincisi sahiplerini buldu.
Genç Girişimci ve Yönetişim Birliği'nin (GGYB) geleneksel olarak verdiği “Girişim ve Yönetişim Ödülleri”nin beşincisi sahiplerini buldu.
 
Ankara Hilton'da gerçekleştirilen ödül töreni siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi. Ödül töreni öncesinde bir konuşma yapan GGYB Yönetim Kurulu Başkanı Hıfzı Kuruşa, girişim ve yönetişim ödüllerini, iş hayatında başarılı kariyere sahip girişimciler ile yönetişim dünyası iş adamları ile yöneticilerini takdir anlamında verdiklerini söyledi.
 
Törende, “Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı” ödülünü Konya Belediye Başkanı Tahir Akyürek adına Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mithat Büyükalim aldı. Büyükalim’e ödülü eski bakanlardan Saffet Arıkan Bedük verdi.
 
Törende diğer ödüllerin dağılımı şöyle oldu: “Yılın Bürokratı” ödülü, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) Başkanı Tevfik Bilgin'e ödülü GGYB Yönetim Kurulu Başkanı Hıfzı Kuruşa tarafından verildi. “Yılın Valisi Ödülü”ne ise Malatya Valisi İbrahim Daşöz layık görüldü. Daşöze'e ödülü, Eski Tarım ve Köy İşleri Bakanı Sami Güçlü tarafından sunuldu.
 
“Yılın Televizyoncusu” ödülü TV 8 Ankara Bölge Müdürü Erkan Tan'a, “Geleceğin Büyükleri” ödülü, okullar arası satranç dünya şampiyonu olan Türkiye Milli Satranç Takımından 10 yaşındaki Vahap Şenal'a, “Yılın İlçe Belediye Başkanı” ödülü Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e, “Yılın Emniyet Müdürü” ödülü Osmaniye Emniyet Müdürü Halil Yılmaz’a verildi.
 
“Yılın Meslek Birliği”ne Konya Sanayi Odası (KSO) seçildi ve ödülü birlik adına Oda Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil aldı. “Yılın Sivil Toplum Kuruluşu” LÖSEV seçilirken, “Yılın Spor Adamı” ödülünü Süper Lig Takımlarından Ankaraspor'un Teknik Direktörü Aykut Kocaman aldı.
 
“5. Girişim ve Yönetişim Ödülleri” törenine Eski Tarım ve Köy İşleri Bakanı Sami Güçlü, Ankara Vali Yardımıcısı Mahkut Yıldırım'ın yanı sıra, iş adamları ile özel ve kamu yöneticileri katıldı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA