• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İşte Ülkenin En Büyük Düşmanı
28 Şubat 2009 Cumartesi 18:35

İşte Ülkenin En Büyük Düşmanı

Saadet Partisi'nin Konya adayları MÜSİAD'da ne konuştu? İşte ayrıntılar...

MÜSİAD Konya Şubesi’nin her hafta düzenlediği Cuma toplantılarında bu hafta Saadet Partisi Konya Belediye Başkan Adayları “Konya’da Yerel Seçimler” konulu bir konferans verdiler.

Saadet Partisi İl Başkanı Veli Tolu, Büyükşehir Belediye Başkan AdayıMustafa Özkafave Selçuklu Belediyesi Başkan Adayı Ahmet Selim Laleli Türkiye’de ve Konya’da yaşanan seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundular. 

Konferansın açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, “MÜSİAD misyon ve vizyon gereği her daim tarafsızlığını korumuş ve her türlü siyasi partiye, görüşe eşit mesafede durmuştur. Bu duruş; doğruyu yanlıştan ayırt edebilene, hakka ve halka hizmet edebilenler içindir.  Bizimde MÜSİADKonya Şubesiolarak tek beklentimiz, bu seçim sürecinin barış ve kardeşlik ortamında, kavgasız gürültüsüz geçmesi ve sonuçların her ne olursa olsun Konya’mıza ülkemize hayırlar getirmesidir” dedi.

Saadet Partisi Selçuklu Belediye Başkan Adayı Ahmet Selim Laleli ise, sivil toplum örgütleri içerisinde müstesna bir yere sahip olan MÜSİAD’ın kendilerine ifade imkânı vermiş olmasından dolayı teşekkür etti.

Laleli, “Yerel seçimlere bir ay kadar bir zaman kaldı. Selçuklu ilçemiz 460 bin nüfusuyla en büyük ilçemizdir. Gelişmeye açık, belli bir vizyonu olan bir merkez ilçemizdir. Biz sadece kooperatiflerle bir büyüme değil aynı zamanda o bölgede yaşayan halkımızın sosyal ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalar yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Özkafa’da, Saadet Partisi’nin önemli ve köklü değişimleri savunduğunu belirterek,  parti olarak en büyük düşmanlarının faizler olduğunu söyledi.

Seçilmesi durumunda Konya için hayata geçirecekleri projeler hakkında da bilgi veren Özkafa, “Ülkemizde hakkaniyete dayanan, gelir eşitliğine dayalı bir sistem planlıyoruz. Bu ülke geneli için. Konya’mız içinse estetik bir şehir düşünüyoruz. Ve bu estetik bizi 5-10 yıl götürecek bir estetik değil, Konya’nın 100 yılını görebileceği bir estetik şehir profilidir” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA