• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İşte TİMAV ile hayata geçecek yeni hizmetler!
12 Mart 2009 Perşembe 13:21

İşte TİMAV ile hayata geçecek yeni hizmetler!

Türkiye İmam Hatipliler Vakfı (TİMAV) Konyada 7. Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi.
Türkiye İmam Hatipliler Vakfı (TİMAV) Konya’da 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Toplantıda yeni yönetim kurulu belirlenerek, TİMAV’ın sekizinci dönem Genel Başkanı Ecevit Öksüz oldu.
 
TİMAV’ın İmam Hatip Liseleri’nde öğrenim gören ve örenim hayatını tamamlamış olan İmam Hatiplilerin temsilcisi olarak Konya merkezli kurulduğunu belirten yeni başkan Ecevit Öksüz, geçmiş dönemlerde TİMAV’ın gelişmesine katkıda bulunmuş bütün yönetimlere teşekkür etti.
 
Öksüz, “Aramızda çok genç arkadaşlarımız olduğu gibi gerek vakfımızda önceki dönemlerde görev almış gerekse farklı sivil toplum kuruluşlarında görevler üstlenmiş değerli ve tecrübeli büyüklerimiz de yer alıyor. Genç arkadaşlarımızın dinamizmi ve değerli büyüklerimizin tecrübeleri ile temsilcisi olduğumuz camia başta olmak üzere, toplumumuzun tüm kesimleri ve tüm insanlık için faydalı olduğuna inandığımız alanlarda sorumlu bir sivil toplum kuruluşu bilinciyle hizmetler üretmeye gayret edeceğiz” dedi.
 
TİMAV olarak, büyük hizmetlere imza atacaklarının altını çizen Ecevit Öksüz, geniş kitlelerin toplumun sorunlarına olan duyarlılıklarının artması için büyük çaba sarf edeceklerini söyledi.
 
Yönetim olarak Türkiye çapında ve bilimsel olarak İmam Hatip ve İmam Hatipliler araştırmasının yapılması için çalışmalarda bulunacaklarına dikkat çeken Öksüz, “
İmam Hatip Liseleri’nden mezun olan grupların toplumsal yaşamın içerisindeki yer ve etkilerinin araştırılması için çalışacağız. Ayrıca halen İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Liseleri’nde öğrenim gören öğrencilerin eğitim öğretimin içerisindeki yeri ve sosyo-kültürel durumlarının araştırılması, İlahiyat Fakültesi ve Sosyal Bilimler Fakülteleri ile ortaklaşa “din eğitimi” konusunda bilimsel araştırma ve raporlara öncülük edilerek, ilgili kurum ve kuruluşlar ile paylaşılmasını amaçlıyoruz” diye konuştu.
 
Mevcut öğrencilerin gerek eğitim, öğretimlerinde, gerekse hayata hazırlanmasında, destek olacak proje ve etkinlikler hazırlayacaklarını kaydeden Öksüz, ülke gündemi içerisinde yaşanılan, eğitim sistemini ilgilendiren, hak ve özgürlükler gibi alanlarda da görüş ve önerilerini kamuoyuyla paylaşacaklarını ifade etti.
 
TİMAV’ın yeni yönetim kurulu ise şöyle oluştu: Ecevit Öksüz – Genel Başkan, Ali Karapınar – Genel Başkan Yardımcısı, Fatih Bezirci – Genel Sekreter ve Basın-Yayın Komisyonu Başkanı, Derviş Ali Candan – Siyasi İşler Komisyonu Başkanı, Mehmet Erdoğdu – Eğitim Komisyonu Başkanı, Mustafa Yıldız – Sosyal İşler Komisyonu Başkanı, Selim Çelik – İdari İşler Komisyonu Başkanı, Özcan Sayım – Sağlık İşleri Komisyonu Başkanı, Rahim Duymuş – Hukuk işleri Komisyonu Başkanı, Mustafa Büyükyüzbaşıgil – Muhasebe ve Mali Müşavirlik Hizmetleri, Mehmet Oğul – İş dünyası temsilcisi, İsmail Hakkı Uğur – Finans Komisyonu Başkanı, Muhammet Aydoğdu - Halkla ilişkiler Komisyonu Başkanı Nizamettin Gürler – Vakıf Müdürü

 

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA