• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İşte Nalçacılılar’ın destekleyeceği başkan adayı!
06 Haziran 2018 Çarşamba 13:29

İşte Nalçacılılar’ın destekleyeceği başkan adayı!

Atiker Konyaspor taraftar gruplarından Nalçacılılar, 8 Haziran’da yapılacak genel kurulda destekleyecekleri başkan adayını açıkladı

Konyaspor’da cuma günü yapılacak olan olağanüstü genel kurul öncesi Nalçacılılar Grubu bir açıklama yayınlayarak tarafını belli etti. Nalçacılılar yönetiminden yapılan açıklamada başkan adayı Mustafa Oral’ın destekleneceği ifade edildi.

Açıklama şu şekilde;

“Vesayet artık bitsin,

Özgür bir Konyaspor için...

#KonyasporTaraftarındır

Konyaspor kamuoyu için 2017-2018 sezonu oldukça karmaşık duyguları içinde barındıran bir sezon olarak geride kaldı. Ortaya konan başarısız performansın neticesinde mevcut yönetim kurulu beklenen kongre kararını alarak; adaylık, proje, lansman çalışmaları gibi bir çok sürecin startını da vermiş oldu.

Nalçacılılar olarak bizler de tüm Konyaspor taraftarları gibi bu süreçte tüm adayları görebilmek ve projelerini daha detaylı inceleyebilmek adına bir süre izlemede kalmayı tercih ettik. Geldiğimiz nokta itibariyle resmi olarak aday olan 2 liste ve kulislerde aday olacağı konuşulan ancak hala adaylığını açıklamayan 2 liste olmak üzere 4 adet liste, 8 Haziran günü Konyaspor Yönetim Kurulu Başkanlığı için yarışacak görünüyor.

Adaylardan Zeki Çimen ve Mustafa Oral’a ait listelerin kamuoyuyla daha erken paylaşılması, haliyle üzerinde olumlu ya da olumsuz olarak daha çok fikir beyan edilmesine neden oldu. Bu konuda bir duruş gösteren ve Konyaspor’a sahip çıkan her iki adayımıza da Nalçacılılar Taraftarlar Derneği olarak şükranlarımızı sunuyoruz. Buna ilaveten aday olacağı bilinen ve liste hazırlığına devam ettiği konuşulan Hilmi Kulluk ve eski başkan Ahmet Şan’da Çarşamba günü adaylık ile ilgili kesin kararlarını açıklayacaklarını belirttiler. Taraftarlarımıza Konyaspor’un 4 aday ile kongreye gidiyor olma ihtimalini yaşattıkları için kendilerine de teşekkür ediyoruz.

Sonuç olarak; Konyaspor’umuzun bundan sonraki süreçte, daha kurumsal bir anlayış ile yönetilecek olması, sportif alanda teknik bilgisi daha yüksek kişilerce temsil edilecek olması ve özellikle TARAFTAR ile kuracağını düşündüğümüz olumlu, yeni fikirlere açık ve üretkenliği destekleyecek ilişkisi nedeniyle Nalçacılılar Taraftarlar Derneği olarak Mustafa Oral listesini destekleyeceğimizi kamuoyuyla paylaşmak isteriz.

Adaylık sürecinde özellikle sosyal medyada taraftara projelerini anlatmaya çalışmaları ve Konyaspor Yönetim Kurulu için her bir ferdinin ciddi EMEK verdiğini görmek açıkçası tüm taraftarlarımız gibi bizleri de umutlandırdı, gururlandırdı. Bu döneme kadar Konyaspor taraftarını, bu işin bir eğlencesi ya da bir yemeğin ara sıcağı olarak gören anlayışın yerine, her bir taraftarın düşüncesiyle ilgileneceklerini belirten, bununla birlikte kendilerini ve projelerini anlatmak için lansman toplantısı düzenleyen, çok emek sarfettiğimiz Konyaspor'lu bir nesil konusunda adımlar atılacağını gördüğümüz, sosyal medyadaki taraftarlarla direk iletişim kuran bir anlayışı görmek, delege sisteminin de doğru zemine oturtulduğu bir çerçevede bizlerde Konyaspor’u çok daha güzel günlerin beklediği fikrini doğuruyor”

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA