• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İşte Musleranın serbest kalma bedeli!
04 Ocak 2014 Cumartesi 08:54

İşte Muslera'nın serbest kalma bedeli!

Galatasaray Muslera'nın yıllık ücretini 2,5 milyon euroya çıkarırken, serbest kalma bedelini ise tam 25 milyon euro olarak belirledi. 27 yaşındaki kalecinin bu bedelin altında bir rakama satılmayacağı ifade edildi.
Galatasaray'ın, 2016'da bitecek sözleşmesini 2 yıl daha uzatmayı düşündüğü ve her konuda anlaştığı kaleci Fernando Muslera'nın mukavelesine çok özel bir madde koyacağı ortaya çıktı.
Sarı-kırmızılı kulübün İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan'ın geçtiğimiz günlerde Muslera'nın sözleşmesinin uzatılacağını açıklamasından sonra gözler yapılacak görüşmelere çevrilmişti. Buna göre taraflar sözleşmenin yenilenmesiyle ilgili olarak prensipte anlaştılar ama şimdiye kadar atılmış bir imza yok.
Milliyet'in haberine göre, Galatasaray'dan yıllık 2 milyon euro alan Muslera'nın ücretine en az 500 bin euro zam yapılması planlanırken, sözleşmesine ise "25 milyon euroya serbest kalır" maddesinin koyulacağı belirtildi. Buna gerekçe olarak ise Uruguaylı kalecinin birçok dev kulübün radarında olması gösterildi.
Galatasaray Kulübü bu hamle ile Barcelona ve Manchester United gibi devlerin peşinden koştuğu 27 yaşındaki kaleci için istediği bonservisi de ilan etmiş oldu. Çünkü her ne kadar sözleşmesi devam etse de oyuncunun gitmek istemesi halinde bunun pazarlıkta kulübün elini zayıflatabileceği öngörülüyor.
Muslera'dan çok memnun olan sarı-kırmızılıların olası bir ayrılık halinde 25 milyon euro olarak belirlediği rakamdan aşağı inmeyeceği ve bu konuda kararlı olduğu bildirildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA