• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İşte muhtemel 11ler
18 Ekim 2010 Pazartesi 10:34

İşte muhtemel 11'ler

Kendi sahasında yenilgisi olmayan Konyaspor, İstanbul dışında henüz üç puanı bir arada göremeyen Fenerbahçeyi ağırlıyor.
Kendi sahasında yenilgisi olmayan Konyaspor, İstanbul dışında henüz üçpuanı bir arada göremeyen Fenerbahçe’yi ağırlıyor. Şiddetle galibiyeteihtiyaç duyan iki takımın Atatürk Stadı’ndaki zorlu mücadelesi saat20.00’de başlayacak ve müsabakayı Abdullah Yılmaz yönetecek

KONYASPOR ÇIKIŞ PEŞİNDE

Milli maç arasının ardından Spor Toto Süper Lig’de heyecan kaldığı yerdendevam ederken 8. haftanın kapanış maçında Konyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Ligde bir türlü beklenen çıkışı yapamayan ve ilk 7haftayı 6 puanla geçen Konyaspor, beklenen patlamayı yapma adınaFenerbahçe maçını büyük bir fırsat olarak görüyor. Şampiyonluk yolundaki iddialı rakibini yenerek moral bulmak ve çıkışa geçmek isteyenYeşil-beyazlılar, kendi evinde oynayacağı bu maçtan en azından 1 puanlaayrılmak amacında. Bu sezon kendi evinde oynadığı maçlarda 1 galibiyetve 2 beraberlik alan Konyaspor, taraftarı önündeki yenilmezlik serisini4. maça taşımanın mücadelesini verecek.

FENER SERİYİ SÜRDÜRECEK Mİ?

Konuk takım Fenerbahçe’de de tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruluyor. Sezona istikrarsız bir giriş yapmasına rağmen son iki maçta aldığı farklıgalibiyetlerle dikkatleri üzerine toplayan Sarı-lacivertli ekip üst üste 3. galibiyetini Konyaspor’dan almak istiyor. Konyaspor’a karşı geçmişmaçlarda ezici bir üstünlük kuran Fenerbahçe, bu sezon İstanbul dışındailk kez gülmek istiyor. İstanbul’da Antalyaspor, Manisaspor, Kasımpaşave Gençlerbirliği’ni yenen, Beşiktaş ile de berabere kalan AykutKocaman’ın öğrencileri İstanbul dışında ise Trabzonspor ve Kayserispor’a mağlup olmuştu.

BİLETLERE YOĞUN İLGİ VAR

Konya Atatürk Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak olan ve AbdullahYılmaz-Gökhan Memişoğlu-Serhan Malkoç hakem üçlüsünün yöneteceğiKonyaspor-Fenerbahçe maçı öncesi biletlerin satışı sürüyor. Biletix’tensatılan biletlere taraftarlar yoğun ilgi gösterirken, spor severlerbugün stat gişelerinden de bilet temin edebilecekler. Taraftarlarmüsabakayı kale arkasının 10 TL, eski yeşil tribün, maraton tribünü,yeni yeşil tribün ve misafir takım tribününün 25 TL ve kapalı tribünün100 TL’den satılan biletlerini temin ederek izleyebilecekler.

İŞTE MUHTEMEL 11’LER

Hafta içerisinde Tazemeta’yı kadro dışı bırakıp, Kanfory Sylla ile yolunuayıran Konyaspor’da babası vefat ettiği için izinli olan veantrenmanlarda yer almayan İbrahim Ege ve sakatlığı süren Murat Tosunbugün forma giyemeyecek. Fenerbahçe’de ise Alex, Selçuk, Uğur veGüiza’nın sakatlığı bulunuyor. Takımların şu muhtemel 11’lerle sahadayer alması bekleniyor.

KONYASPOR: Orkun, Veli, Kere, Klein, Basem Abbas, Emre, Grajciar, Hakan, Adnan, Bangoura (Montano) ve Lietava.

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Lugano, Yobo, A. Santos, M. Topuz, Emre, Dia, Stoch, Özer ve Kazım (Niang). 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA