• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İşte Konyasporun yeni başkanı
20 Ekim 2011 Perşembe 20:25

İşte Konyaspor'un yeni başkanı

Maddi sıkıntılarla boğuşan Konyaspor'da olağanüstü genel kurul bugün gerçekleştirildi. Yeşil Beyazlılar'ın yeni başkanı Ahmet Şan oldu.

Maddi sıkıntılarla boğuşan Konyaspor'da olağanüstü genel kurul bugün gerçekleştirildi. Yeşil Beyazlılar'ın yeni başkanı Ahmet Şan oldu.
Konyaspor'un olağanüstü genel kurulu Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled salonunda saat 18:15'te başladı. Divan Başkanlığını Hüseyin Çevik'in yaptığı genel kurula 375 delegeden 108'i katıldı. Mevcut yönetimin faaliyet ve denetim raporlarının ibra edildiği genel kurulda tüzük tadilatına da gidildi. Yönetim Kurulu üye sayısı 11'den 25'e yükseltilirken, bir de Yüksek Danışma Kurulu oluşturulmasına karar verildi. Kurulun Konyaspor'da 1 yıldan fazla görev yapmış eski yöneticilerden oluşturulacağı ve belli zaman aralıklarında toplanarak, yönetim kuruluna önerilerde bulunacağı belirtildi.
 
Tek liste halinde girilen genel kurulda Ahmet Şan'ın listesi göreve getirildi
 
Konyaspor'un yeni yönetiminde şu isimler yer aldı.
 
 
1   - Ahmet Şan
2   - Fatih Yılmaz
3   - Mehmet Günbaş
4   - Güven Öten
5   - Zeki Çimen
6   - Mehmet Aktaş
7   - Kamil Akkanat
8   - Fatih Özgökçen
9   - Hasan Dağlı
10 - Hüseyin Sarıköse
11 - Ali Kaya
12 - Ali Karaçayır
13 - Mehmet Üzümcü
14 - Okay Tıngır
15 - Ahmet Ceylan
16 - Aydın Olgun
17 - Ahmet Baydar
18 - Mevlüt Çapan
19 - Sinan Makasçı
20 - Mustafa Kostak
21 - Mehmet Dağ
22 - Ahmet Koyuncu
23 - Özgür Akın
24 - İbrahim Çınar
25 - Muharrem Karabacak
 
AHMET ŞAN'IN KONUŞMASI

Genel kurulda konuşan Ahmet Şan, Konyaspor'un kurulduğu tarihten bu yana tertemiz bir maziye sahip olduğunu belirterek, "Biz, hiçbir şekilde kirli oyunlar içine girmedik ve lekelenmedik. Onun için biz işimize bakacağız. 2007'den bugüne yaşanan süreci hep birlikte gördük. Tüm arkadaşlarımız bu süreçten ders çıkardı. Şu an sıkıntılı bir süreçteyiz. Ekonomik olarak altından kalkılmayacak bir durumdayız. Son saatlere kadar arkadaşlarımızla görüşmelerimiz devam etti. Birçok arkadaşımız bizden affını isteyerek yönetimde olmak istemediğini söyledi. Bugün burada görev almak istemeyen arkadaşlarımıza ve göreve talip olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Konya'nın 2 önemli markası var. Birisi Hz. Mevlana diğeri Konyaspor. Bu noktada bu iki marka değeri iyi korumamız ve kullanmamız gerek. Bugün düştüğümüz durum nedeniyle bu göreve gelmeye mecbur kaldık. Bu işi birinin yüklenmesi gerek" dedi.
 
Konyaspor'u düştüğü durumdan kurtarmak için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini dile getiren Ahmet Şan, bu beraberlikte milletvekili, belediye başkanı, oda başkanı, firma sahibi ve taraftar ayırt etmeksizin olması gerektiğini dile getirdi. Şike iddialarına da değinen Şan, gasp edilen haklarını federasyondan geri istediklerini ve bu doğrultuda her türlü çalışmayı yapacaklarını belirterek "Buradan Süper Lig takımlarına da seslenmek istiyorum. Bu zor durumumuzda futbolcularımı ayartmaya çalışmak futbol camiasına yakışmaz. Ama şike yasasını iptal ettirmek isteyen insanlardan başka bir şeyde beklenemezdi" şeklinde konuştu.
 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA