• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İşte Konya MÜSİADın yeni yönetimi
05 Şubat 2010 Cuma 22:43

İşte Konya MÜSİAD'ın yeni yönetimi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şubesi 17. Olağan Genel Kurulu gala programında yeni yönetim kurulu tanıtıldı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şubesi 17. Olağan Genel Kurulu gala programında yeni yönetim kurulu tanıtıldı.

Dernek binasında düzenlenen gala programına, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Hasan Büyükdere, MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, AK Parti Konya Milletvekilleri ve çok sayıda iş adamı katıldı. Yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçilen MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, yaptığı açılış konuşmasında, tempolu bir yılı geride bıraktıklarını söyledi. 2010 yılına daha güvenle bakacaklarını kaydeden Korkmaz, “Gün geçtikce büyüyen ülkemizde dünyanın en büyük ekonomileri arasına girmek için sivil anayasanın hazırlanması gerekir. TBMM bu ülkenin yüzüdür. Meclisteki her olumsuzluk ülkemizi olumsuz etkiler. Bu yüzden her şey konuşarak halledilmelidir. Konya'mız sanayi şehri olma yolunda her geçen gün ilerlemektedir, iyi bir seviyedir. 2008 yılında 1.5 milyar dolarak ihracat gerçekleştirmiş, 2010'da daha fazla ihracat gerçekleştirecektir. Yeni dönemin hayırlı olmasını dilerim” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal da, yeni anayasa tartışmalarına değindi. Faruk Bal, “Dünya'nın hiçbir milleti Türkiye kadar Anayasa tecrübesi yaşamamıştır. Anayasa tartışmalarını bir kenara bırakıp son defa bir anayasa yapıp tartışmayı kaldıralım. Herkes eteğindeki taşı dökmeli ve her kes düşüncesini dile getirmelidir” diye konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Sami Güçlü ise, MÜSİAD yöneticilerini tebrik ederek, “Türkiye'de demokrasiye geçtiğimiz 1950'den itibaren gelişmeler yavaş yavaş yükseldi. İnsan gücünün niteliğini iyi yetiştiremediğimiz için zaman uzadı. Bu gelişme içerisinde sürekli lehe gelişme oldu, devam edecek. Nitelikli insan gücünde geleceğin Türkiye'sini kurma konusunda ortak paydanın kimlerle nasıl büyütüleceğini çok sağlıklı ve özverili bir şekilde anlaşılması, anlatılmasıyla mümkün olacaktır” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından aralarında Anadolu Birlik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk'un da bulunduğu bazı iş adamlarına yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı ödül verilerek, MÜSİAD'a yeni katılan iş adamlarına rozet takıldı. 17. Olağan Genel Kurul'da, Aslan Korkmaz başkanlığındaki MÜSİAD Konya Şube Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: “Lütfi Şimşek, Fahri Beserek, İbrahim Özen, Ümit Olgun, Murat Özsandıkçı, Selim Somuncu, Lokman Koyuncuoğlu, Metin Sağlam, Ramazan Erkuş, Serhat Yaya, Ahmet Kaya, M.Ali Korkmaz, Yahya Kanarya ve Osman Suda.”

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA