• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İşte Konya Ak Partiden istifa edenler
15 Ocak 2011 Cumartesi 16:16

İşte Konya Ak Parti'den istifa edenler

AK Parti Genel Merkezi tarafından 27 Aralık 2010 tarihli MYK toplantısında alınan karar gereğince 2011 yılında yapılacak milletvekili genel seçimlerinde aday adayı olmak isteyen teşkilat mensuplarının
AK Parti Genel Merkezi tarafından 27 Aralık 2010 tarihli MYK toplantısında alınan karar gereğince 2011 yılında yapılacak milletvekili genel seçimlerinde aday adayı olmak isteyen teşkilat mensuplarının 15 Ocak 2011 cumartesi saat 15:00’a kadar yazılı olarak istifa etmeleri gerektiği beyan edilmiştir.
 
Ak Parti Konya İl Başkanlığında görevli aşağıda isimleri belirtilen teşkilat mensuplarımız yazılı olarak istifa etmişlerdir.
 
Suat Altınsoy  (Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı)
 
Ziya Özboyacı (Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı)
 
Abdullah Ağralı (Ekonomik İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı)
 
Leyla Erdal  (İl Kadın Kolları Başkanı)
 
Abdi Parlak  (İl Yönetim Kurulu Üyesi)
 
Mustafa Limoncu (İl Yönetim Kurulu Üyesi)
 
Mehmet Odabaşı (İl Yedek Yönetim Kurulu Üyesi)
 
İl Başkanı Ahmet Sorgun konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada; “Bizler AK Parti İl Teşkilatı olarak Başbakan’ımızın misyonunu en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Göreve başladığımız günden bugüne kadar teşkilat çalışmalarını beraber yürüttüğümüz çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder, tercihlerinin hayırlı olmasını dilerim. Daha önce de belirttiğimiz üzere Milletvekili adaylığı konusunda ilkelerimizi ortaya koymuştuk. Tüm aday adaylarına eşit mesafede olacağız. Mevcut Milletvekillerimizi de tartışmaya açmayacağız ve tartıştırmayacağız. İl Başkanlığımız partimize ve Konya’ya yaraşır bir çalışmayı bu süreç içerisinde yürütecektir” dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA