• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İşte Hilmi Kullukun vaatleri
07 Haziran 2018 Perşembe 13:45

İşte Hilmi Kulluk'un vaatleri

Atiker Konyaspor’da başkanlığa aday olan 3.isim olan Hilmi Kulluk’un başını çektiği ‘Birlikte Başarıya Grubu’ seçim öncesi vaatlerini açıkladı

1) Konyaspor için çok kritik ancak gurur verici bir genel kurul süreci yaşanıyor. Bir zamanlar insanların ‘vebalı’ gibi uzak durduğu Konyaspor Kulübü bugün 3 liste ile seçime gidiyor. Bundan gurur duymalıyız. Konyaspor’un genel kurul sürecinde zarar görmemesinin en büyük ilacı dayanışma olacaktır.

2) Konyaspor büyük bir markadır. Hedefimiz bu markayı korumak ve daha da ileriye taşımak

3) Koyaspor’un kurumsal niteliğine artı değer katmak için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız. Konyaspor’u kurumsallaştırıp, örnek bir kulüp haline getireceğiz. Kulüp kurumsallaştığı sürece sportif başarı da kendiliğinden gelecektir.

4) Konyaspor var olduğu sürece ekonomik kaygısı olmayan bir kulüp haline nasıl gelir, onun çalışmasını yapacağız. Konyaspor’un geleceği için bir reçete yazacağız.

5) Sportif başarı, balkanların ve yöneticilerin Konyaspor’daki, Konyaspor’un Türk futbolundaki varlık sebebi olacaktır. Sportif başarı bizim olmazsa olmazımız. Konyaspor’un hedef üst sıralar olacak ve buna uygun oyuncular alınacak. Bizim yönetimimiz, oyuncuları satarken değil, alırken kasasına para koyan bir kulüp yaratmak istiyoruz. Her futbolcu alınır satılır. Saçma sapan transferler yapmayacağız. Kulübün bir kuruşu dahi heba edilmeyecek.

6) Yönetim olarak herkesi ve her kesimi kucaklayacağız. Kulüple şehir arasında mesafe açılmış durumdadır. Kutuplaşma ve ayrışmayı bitireceğiz.

7) Taraftar bizim öncelikli konularımızdan olacak. Taraftarımız yaptığı çalışmalarla son zamanda büyük takdir topluyor. Taraftarımızla çok daha güzel işlere imza atacağız.

8) Konyaspor’a spor kültürünün oluşması için çalışacağız

9:) Konyaspor Akademisine ve Anadolu Selçukspor’a imkanlar ölçüsünde daha çok yatırım yapacağız

10) Pilot takımımız Anadolu Selçukspor’un genç oyuncular ile mücadele ederek bir üst lige çıkması için planlama yapacağız

11:) Genç ve yetenekli yerli oyuncular için scout ekibi kuracağız:

12:) Yurt dışında ve özellikle Almanya’da yetenekli Türk oyuncuları keşfetme adına scout ekibimiz bu bölgelerde tarama yapacak. Ayrıca Almanya’da alt liglerde mücadele eden bir kulüp ile anlaşma yapılarak pilot takım yapılacak:

13)BAL liginde ve amatörde mücadele eden Konya takımlarından bir kulübümüzü pilot takım yaparak aynı zamanda 3.Lig’e çıkarmak ve Anadolu Selçukspor’a pilot takım oluşturmak istiyoruz:

14:) Konyaspor akademisine sahaları, okulu, yemekhanesi olan modern ve kompakt bir tesis kazandıracağız.

15) Futbol haricinde amatör branşlarda (basketbol, voleybol, yüzme, jimnastik)   Konyaspor olarak daha fazla branşlarda yer alacağız

16) Delege yapısı düzeltilecek

17) Konya’daki tüm amatör başkanlarla birlikte hareket edilerek Konyaspor’a oyuncu kazandırma yolunda beraber çalışılacak.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA