• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İşte Galatasarayın anlaştığı gol makinası
23 Mayıs 2009 Cumartesi 10:53

İşte Galatasaray'ın anlaştığı gol makinası

Cim-Bom, Real Madrid'in süperstarı ile anlaştı

Geçtiğimiz kasım ayında sağ dizinden ameliyat olan ve futbola ara veren Hollandalı’yı Haldun Üstünel, ülkesinde ikna etti... Haziranın ilk haftasında İstanbul’da olacak yıldıza yıllık 4 milyon euro ödenecek

Ümit’in yerine gelecek

Galatasaray büyük bir dünya markasını daha kadrosuna katıyor. Uzun süredir Ümit’in yerine golcü bakan Sarı-Kırmızılılar, Real Madrid’ten ayrılması beklenen Ruud Van Nistelrooy ile her konuda anlaşmaya vardı. Yurt dışında bulunan Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, Hollanda’da idmanlara başlayan Nistelrooy ile masaya oturdu.

Sözleşmesi feshediliyor

Geçtiğimiz kasım ayında sağ dizinden menisküs ameliyatı olan ve futbola ara veren Hollandalı yıldız, tamamen iyileşti ve ay başından itibaren topla idmanlara başladı. Real Madrid’in elinden çıkarmak istediği yıldız ile 2010 yılına kadar olan sözleşmesini karşılıklı feshedeceği öğrenildi. Üstünel’in bonservis ödenmeyeceği için fiyatı yüksek tuttuğu belirtildi.

Kariyeri başarılarla dolu

Haziran ayının ilk haftasında İstanbul’a gelmesi beklenen Hollandalı futbolcuya yıllık 4 milyon euro önerildiği ve Nistelrooy’un da prensipte anlaşmaya ‘Evet’ dediği ifade edildi. PSV’de yıldızını parlatan 32 yaşındaki 1.89’luk dev, Manchester United’ta kariyerinin zirvesine çıktı. Ruud, Alex Ferguson ile anlaşamayınca Real’in yolunu tutmuştu.
Kevin Kuranyi’den G.Saray’a yeşil ışık

Cimbom’un transfer listesinde yer alan Kuranyi, Türkiye’de futbol oynayabileceğini söyledi. Schalke’nin Brezilya asıllı Alman golcüsü, ‘Henüz net bir teklif yok ama G.Saray’da çok beğendiğim Lincoln oynuyor. Onunla buluşmak isterim. Zaten Lincoln’ün alınmasını da istemiştim’ dedi.

İnönü Stadı, Aslan için 12 yıldır kabus!

Galatasaray, İnönü’de son 12 yılda kazanmayı unuttu! Dolmabahçe’de Beşiktaş karşısında 11 Mayıs 1996 tarihinde 2-1’lik skorla galip geldikten sonraki 9 maçta da 3 puana hasret kalan Cim-Bom, 2005-06’daki 2-1’lik galibiyetle 10 yıl sonra sevinmişti. Ancak sonraki iki maçı da Beşiktaş aldı.

 

-star-

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA