• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İşte Fenerbahçenin sarayı;
14 Nisan 2011 Perşembe 18:05

İşte Fenerbahçe'nin sarayı;

Fenerbahçe yönetimi Ankara'da kulübe muhteşem bir tesis kazandırdı.

Sporcular Başkent'e geldiğinde Divan'ın işlettiği bu 5 yıldızlı otel standardındaki mabette kalacak. Düğün, toplantı ve konser gibi organizasyonların yapılabildiği tesisten herkes faydalanabilecek.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Tesisleşme konusunda attığı adımlarla dikkat çeken, kulübe 5 yıldızlı otel standardında birbirinden lüks ve donanımlı mabetler kazandıran F.Bahçe yönetimi ihtişamlı yapılara bir yenisini ekledi.

İŞTE FENERBAHÇE'NİN SARAYI ----»

Ankara İncek'te yapılan ve tabiri yerindeyse 'saray' olan bu muhteşem tesisin özellikleri şöyle:

FENERLİ FUTBOLCULAR ARTIK OTELDE KALMAYACAK
Yapımına 2008'de başlanan ve 10 milyon dolara ortaya çıkarılan İncek Tesisleri, bundan böyle F.Bahçeli sporculara Ankara'da evsahipliği yapacak. Takımların Başkent'te otelde kalmayacak olması, kulübü yıllık 250 bin dolarlık bir masraftan kurtaracak. 32 dönümlük arsanın 3 yılda 5 katı değere ulaştığı gerçeği de var. Ayrıca tesislerden vatandaşların da yararlanabilecek.

Tesis geçen ağustostan beri Koç ailesinin kuruluşu 'Divan' adıyla hizmet veriyor. Tesisin sorumlusu Nihal Dinç, 32 odalı ve aynı anda 64 kişinin kalabildiği bu yuvayla ilgili "Şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta. Odalar 33 metrekare. Havuz var. Futbol, basketbol ve voleybol sahası ile tenis kortları da mevcut. Spor salonu, Türk hamamı ve sauna da bulunuyor" bilgisini veriyor.

FENERİUM DA VAR
Yemekleri 'Divan' kalitesinde çıkan, toplantı, konferans ve düğün organzisyonlarının da yapılabildiği tesis aynı anda 2 bin kişiyi ağırlayabiliyor.

İncek'te F.Bahçeliler için bir Fenerium mağazası da var. Dilerseniz tesisleri size bir de F.Bahçeli yöneticiler anlatsın:

Nihat Özdemir (Asbaşkan): "F.Bahçeliler'e Ankara'da böyle bir tesis kazandırmak çok önemli. Çünkü F.Bahçe tüm Türkiye'nin kulübü. Tüm taraftarları, kongre üyelerini düşünmeliyiz. İlk adımı da Ankara'da attık."

Nihat Özbağı (Asbaşkan): "Bu tesis, F.Bahçe'ye ileride de çok büyük katkılarda bulunacak. Tüm Ankaralılar'ın ve F.Bahçeliler'in hizmetinde. Avrupa'da bile ender görülen bir tesis. Bu tesisten herkes yararlanabilecek. Konserler, düğün ve toplantı gibi aktiviteler yapılabilecek."

BAŞKANIN GÖZBEBEĞİ
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ise İncek Tesisleri için şunu söyledi: "Artık Türkiye'nin her yanından F.Bahçeliler muhakkak buraya gelecek ve İncek Tesisleri'nde F.Bahçeli olmanın tadını çıkaracaklar."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA