• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İşte en mutlu anne
08 Mayıs 2011 Pazar 17:16

İşte en mutlu anne

Konya'nın Beyşehir ilçesinde bir anne, anneler gününde bir bebek dünyaya getirerek 3. kez anne olma sevinci yaşadı.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde bir anne, anneler gününde bir bebek dünyaya getirerek 3. kez anne olma sevinci yaşadı.

Beyşehir'e bağlı Damlapınar köyünde yaşayan Zeynep Tekinel, 8 Mayıs Anneler Günü'nde normal doğumla bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Beyşehir Devlet Hastanesi Doğum Servisi'nde, bugün sabah saat 09.00 sıralarında doğan bebeğe anneannesinin adı olan Ayşe ismi verildi.

Anne Zeynep Tekinel, 2 ve 7 yaşında bir kız ve bir erkek olmak üzere 2 çocuğu daha bulunduğunu belirterek, "Anneler gününde üçüncü kez anne olmak güzel bir duygu oldu" diye konuştu.

Torununa ismini veren anneanne Ayşe Tekinel ise böyle anlamlı bir günde kızının üçüncü çocuğunu dünyaya getirmesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Bugünlerde doğumun olmasını bekliyorduk ama anneler gününde dünyaya gelmesini beklemiyorduk" şeklinde konuştu.

Anneler Günü'nde 3. çocuğunu dünyaya getiren Zeynep Tekinel'i Beyşehir Devlet Hastanesi'nde anneler günü nedeniyle çeşitli servislerde ziyaretlerde bulunan Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Gülay Samancı da ziyaret etti. Taşçı ve Samancı, doğum yapan Tekinel'e çiçek hediye etti.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA