• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İşte Behzat Ç.nin final tarihi
18 Mart 2013 Pazartesi 16:26

İşte Behzat Ç.'nin final tarihi

Star TV'nin fenomen dizisi 'Behzat Ç Bir Ankara Polisiyesi'nin final tarihi belli oldu.

"Behzat Ç." ekrana erken veda ediyor. Star TV ile yaşanan ödeme sıkıntısı nedeniyle dizinin yayın tarihleri bu sezon fanlarının tepkisini çekmişti.

Dizi ekibinin 15 bölümlük ücretlerini henüz alamadığı TV piyasasında konuşuluyordu. Bu nedenle bazı haftalar ekrana gelmeyen ya da eski bölümleri yayınlanan dizinin final tarihi de erkene alındı. Fanlarının haziran ortasında bitmesini beklediği dizi mayıs ayında ekrana veda edecek. Serdar Akar'ın genel yönetmenliğini yaptığı dizinin son bölümü 10 Mayıs'ta ekrana gelecek. Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünü oynadığı dizi biter bitmez sinema filminin çekimleri başlayacak. Şu günlerde yeni filmin senaryo çalışmaları sürüyor.

BÖLÜM BAŞINA 50 BİN TL

Emrah Serbes'in aynı adlı eserinden yola çıkılarak çekilen film serisinin 2.'sinin senaryosunu da Serbest ile diziyi de kaleme alan Ercan Mehmet Erdem beraber hazırlıyor. Diziden bölüm başına 50 bin TL alan Beşikçioğlu'nun yeni sinema filmiyle ilgili yeni bir karar aldığını da konuşuluyor. 28 Ekim 2011'de gösterime giren serinin ilk filmi "Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm"den aldığı ücretten memnun olmayan Beşikçioğlu, bu kez film ücretinin yanı sıra gişeden de pay isteyecek. Serinin ilk filmi 528 bin 421 kişilik gişe yapmıştı. Serdar Akar'ın yönettiği filmde Cansu Dere, Tardu Flordun, Hakan Boyav gibi ünlü isimler kamera karşısına geçmişti. Yeni filmde de sürpriz ünlü isimlerin rol alması bekleniyor. İkinci filmin ardından da yeni Behzat Ç. filmlerinin çekilmesi planlanıyor.


Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA