• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İşte Akyüreke göre en anlamlı hediye;
08 Mayıs 2011 Pazar 16:43

İşte Akyürek'e göre en anlamlı hediye;

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Anneler Günü nedeniyle şehit aileleri ile yemekte bir araya geldi; ardından Konyalılara gül hediye etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Anneler Günü nedeniyle şehit aileleri ile yemekte bir araya geldi; ardından Konyalılara gül hediye etti. Anneler Günü’nün anne-baba hakkının değerinin hatırlanacağı bir gün olduğunu vurgulayan Başkan Akyürek, Anneler Günü’nde hiçbir anne-babanın evlat acısı yaşamamasını diledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Anneler Günü nedeniyle çeşitli programlara katıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Basın-Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen program kapsamında vatandaşlarla sohbet edip gül hediye eden Başkan Tahir Akyürek, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Annesini kaybetmiş olanların o acıyı iyi bildiklerini vurgulayan Başkan Akyürek, annesi yaşanların annelerinin değerini bilmesini istedi. Anneler Günü’nün anne-baba hakkının değerinin hatırlanacağı bir gün olduğunu vurgulayan Başkan Akyürek, aile kavramının daha da güçlenmesi ve anne-baba hukukunun daha fazla korunması dileğiyle Anneler Günü’nü tebrik etti.

HİÇBİR ANNE EVLAT ACISI YAŞAMASIN

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen yemekte şehit aileleri ile bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak ve şehit ailelerinin katıldığı programda bir konuşma yapan Başkan Tahir Akyürek, Anneler Günü’nde evlatların en anlamlı ödülünün, annelerine analık haklarını helal ettirmeleri olduğunu söyledi.

Çok anlamlı bir programda bir araya geldiklerini kaydeden Başkan Akyürek, Anneler Günü’nde hiçbir anne-babanın evlat acısı yaşamamasını diledi.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA