• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İşte Ak Partinin Karatay adayları
04 Mart 2009 Çarşamba 10:09

İşte Ak Parti'nin Karatay adayları

Ak Parti Karatay İlçe Teşkilatı Bera otelde düzenlediği törenle Belediye Meclis ve İl Genel Meclis üyeleri ve Belde Belediye Başkan adaylarını tanıttı.

Ak Parti Karatay İlçe Teşkilatı Bera otelde düzenlediği törenle Belediye Meclis ve İl Genel Meclis üyeleri ve Belde Belediye Başkan adaylarını tanıttı.

 
Ak Parti Karatay İlçe Başkanı İsa Küçükkerniç, Karatay’da 161 bin kişinin oy kullanacağını 25 köy, 108 mahalle ve 4 belde de seçim çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Teşkilat binasında sandık müşahit eğitimini 15 gün önce tamamladıklarını vurgulayan Küçükkerniç, Karatay’da çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını dile getirdi.

İsa Küçükkerniç’in konuşmasının ardından Ak Parti Karatay Belediye Meclis üye adayları, İl Genel Meclis Üye adayları ve Belde Belediye Başkan adaylarının tanıtımı gerçekleştirildi.

 
Tanıtım töreni sonrasında konuşan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 2004 yılında Karatay halkının kendilerine bir emanet verdiğini ve hemşerilerinin büyük teveccühü doğrultusunda Karatay’da %67.69’ luk bir oy oranıyla göreve geldiklerini söyledi. Yoğun bir çalışma temposuyla Karatay’ın 2009 yılında değişimin ve gelişimin en fazla yaşandığı ilçelerden biri olduğunu belirten Hançerli, bu dönem içerisinde Karatay’ın yatırımlara boğulduğunu ifade etti.

 

Ak kadroların 2004 yılında 20 Milyon TL olan belediye bütçesini, 90 Milyon TL ye çıkararak %450’ lik bir artışla Karatay’a hizmet olarak yansıdığını dile getiren Hançerli,  kentsel dönüşümün en güzel örneğinin Karatay’da gerçekleştiğini ve Hz Mevlana’nın diyarına hizmet etmenin gurur verici olduğunu sözlerine ekledi.

           

Karatay ilçesinde bir birinden kıymetli ve güzel belediyecilik hizmetlerinin gerçekleştiğini ifade ederek konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise, Konya’da en çok değişen ve gelişen ilçenin Karatay olduğunu söyledi. Büyükşehir belediyesinin Karatay’ kazandırdığı hizmetleri bir bir anlatan Akyürek, hizmetlerin devam ettiğini ve sırada Konya’nın ikinci raylı sistemini Karatay’a kazandırmak olduğunun altını çizdi.

 

Akyürek, “Bizler seçimler için değil gelecek nesiller için çalışıyoruz, milletimiz destek olursa Konya’lı hemşerilerimiz desteklerini artırarak devam ettirirse seçimlerden sonra yarım kalan hizmetleri açmak nasip olur. Hemşerilerimizden, teşkilat mensuplarımızdan desteklerini talep ediyoruz çünkü geleceğin büyük Konya’sını destek ve çalışmalarla kurabiliriz” dedi.

Daha sonra söz alan Ak Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Kabakçı ve Orhan Erdem ise konuşmalarında Ak Parti hükümetinin yapmış olduğu icraatları anlatarak, 29 Mart yerel seçimlerinin Konya ve Karatay’a hayırlı olmasını dilediler.

           

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA