• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İstanbulda yoğun sis
04 Mayıs 2013 Cumartesi 13:31

İstanbulda yoğun sis

İstanbul Boğazında sabah saatlerinde bastıran sis, deniz ulaşımını felç etti.

İstanbul Boğazı’nda sabah saatlerinde bastıran sis, deniz ulaşımını felç etti. Boğaz’da sis nedeniyle vapur kazası yaşanırken; İDO, şehir hatları ve özel tur şirketleri seferlerini iptal etti.
İstanbul’da sabah saatlerinde aniden bastıran sis, deniz ulaşımında zor anlar yaşanmasına neden oldu. Adalar seferi yapan bir tur teknesi ile Kadıköy-Eminönü seferini yapan şehir hatları vapuru, sis nedeniyle çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı. Boğaz'da etkisini gösteren sis, vapur seferlerini de iptal ettirdi. İDO, şehir hatları ve özel tur şirketlerinin seferleri sis nedeniyle iptal edildi.

Deniz ulaşımında yaşanan iptaller yolcuları da zor durumda bıraktı. Anadolu yakasına geçmek için Kabataş İskelesi'ne gelen bir yolcu, “1 saattir bekliyorum. Son vapuru 1 dakika ile kaçırdım. Biraz önce gelsem karşıya geçmiştim” dedi.

Başka bir yolcu ise, “Bekliyoruz, mahsur kaldık. 1 saattir bekliyoruz. Üsküdar’a gidecektim. Mecbur bekleyeceğiz” diye konuştu.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA