• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İstanbulda helikopter destekli narkotik operasyonu
09 Eylül 2016 Cuma 08:50

İstanbul'da helikopter destekli narkotik operasyonu

İstanbul'da sabahın erken saatlerinde uyuşturucu kaçakçılarına yönelik helikopter destekli operasyon gerçekleştirildi. Zanlı kıskıvrak yakalanırken, bir evde ise 33 Pakistanlı mülteci yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Gaziosmanpaşa ve Sultangazi'de tespit edilen adreslere özel harekat, çevik kuvvet, motosikletli narkotik polisleri, narkotik köpekleri ve polis helikopterinin de desteklediği ile bin polisle operasyon gerçekleştirdi. Tespit edilen 80 adreste yapılan aramalarda şüphelilerin ev ve gösterdikleri yerlerde saklanmış olan uyuşturucu maddeleri bulmak için uzman narkotik köpeklerinden destek alındı. Sarıgöl mahallesinde bir adrese giren ekipler, çantalar dolusu uyuşturucu ile kaçmaya çalışan bir zanlıyı yakalayarak etkisiz hale getirdi. Uyuşturucu maddelerini kayıt altına alan ve binanın bahçesinde de arama yapan polis, zanlıyı emniyete götürdü. Aramalarda çok miktarda uyuşturucu madde ile ruhsatsız silahlar ve uyuşturucu satışından elde edildiği düşünülen çok miktarda para ele geçirildi. Ele geçirilen çok miktardaki uyuşturucu hap, esrar maddesi ve hint kenevirine el konuldu.

Gaziosmanpaşa Merkez Mahallesi'nde operasyon gerçekleştirilen tek katlı bir evde Türkiye'ye kaçak yollardan girdikleri öne sürülen 33 Pakistan uyruklu kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan Pakistanlılar yasal işlemler için Gaziosmanpaşa Polis merkezi'ne götürüldü.

Operasyon kapsamında aramaların sürdüğü gözaltı sayısının artabileceği bildirildi. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA