• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İsrailİn gücü silah değil diplomasi
17 Mart 2011 Perşembe 18:09

İsrail'İn gücü silah değil diplomasi

HAS Parti'den yapılan yazılı açıklamaya göre, ''Kudüs Muhafızı'' Raid Salah, Has Parti Genel Merkezinde Kurtulmuş'u ziyaret etti.
HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, İsrail'in en büyük gücünün silah değil diplomasi olduğunu belirterek, ''Filistin halkının mücadelesine sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur'' dedi.
     HAS Parti'den yapılan yazılı açıklamaya göre, ''Kudüs Muhafızı'' Raid Salah, Has Parti Genel Merkezinde Kurtulmuş'u ziyaret etti.
     Salah'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kurtulmuş, Filistin halkının bağımsızlık mücadelesini her daim destekleyeceklerini belirtti. ''Bu anlamda adalet, özgürlük ve hakça paylaşım ilkelerini savunan Halkın Sesi Partisi'nin gönlünde Filistin'in ayrı bir yeri vardır'' diyen Kurtulmuş, ''Yıllardır toprakları işgal edilen ve büyük zulümlere maruz kalan Filistin halkının mücadelesine sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur'' ifadesini kullandı.
     İsrail'in en büyük gücünün silah değil diplomatik güç olduğunu belirten Kurtulmuş, bu anlamda İsrail ile diplomatik yollardan da mücadele edilmesi gerektiğini söyledi.
     Raid Salah da İsrail'in Kudüs'teki Osmanlı eserlerini teker teker yok ettiğini ve yeni yerleşimler kurarak İslam'ın izlerini silmeye çalıştığını, bu anlamda İsrail'e karşı mücadele edilmesi gerektiğini ifade etti.
     Halkın Sesi Partisi'nin kurulmasından memnun olduklarını belirten Raid Salah, ''İnşallah halkın sesi sadece Türkiye'de değil, Kudüs'te de, Mescid-i Aksa'yı temsil etme konusunda da gür çıkar'' dedi.
     Ziyarette Salah'a, Mirasımız Derneği'nden başkan Muhammed Demirci ile Yakup Işık ve Senabil Vakfı yöneticileri de eşlik etti
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA