• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İsrail yine Gazzeye saldırdı
27 Mayıs 2015 Çarşamba 11:11

İsrail yine Gazze'ye saldırdı

İsrail savaş uçaklarının, Gazze'nin güneyinde bulunan Refah ve Han Yunus kentleri ile kuzeydeki Beyt Lahiye beldesine hava saldırıları düzenlediği bildirildi.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, İsrail savaş uçakları, Gazze'nin güneyinde bulunan Refah ve Han Yunus kentleri ile kuzeydeki Beyt Lahiye beldesinde İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri'ne ait askeri noktalar ile bir tarım arazisine hava saldırıları düzenledi.

Can kaybı olmayan hava saldırılarında hedef alınan noktaların çevresindeki bazı evlerde hasar meydana geldiği belirtildi.

İsrail savaş uçaklarının, Gazze semalarında alçak uçuşa devam ettiği aktarıldı.

Öte yandan İsrail Ordusu'ndan yapılan yazılı açıklamada, "İsrail'in güneyine roket atılmasına karşılık Gazze'deki terör hedeflerine hava saldırısı düzenlendi. İsrail topraklarını hedef alan herhangi bir saldırıdan Hamas sorumludur" denildi.

İsrail radyosu ise savaş uçaklarının Gazze'de 4 hedefe hava saldırısı düzenlediğini kaydetti.

Savunma Bakanı Moşe Yalon, " İsrail bu gibi olayları karşılıksız bırakmayacaktır. Eğer sınırınİsrail tarafında gerginlik dinmezse şiddetle karşılık verilecektir. Hamas'a İsrail'i denememesini tavsiye ederim" dedi.

İsrail ordusu dün Gazze Şeridi'nden ülkenin güneyine roket atıldığını, Aşdod Belediyesi de roket saldırılarına karşı korunaksız olan tüm okulların tatil edildiğini duyurmuştu. İsrail savaş uçaklarının, Gazze'nin güneyinde bulunan Refah ve Han Yunus kentleri ile kuzeydeki Beyt Lahiye beldesine hava saldırıları düzenlediği bildirilmişti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA