• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İşkence gören kadının hazin sonu
01 Eylül 2011 Perşembe 19:55

İşkence gören kadının hazin sonu

Konya'da 41 gün önce sevgilisi tarafından işkence görüp, uyuşturucu verilerek otobüs durağına bırakılan 32 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.
Konya'da 41 gün önce sevgilisi tarafından işkence görüp, uyuşturucu verilerek otobüs durağına bırakılan 32 yaşındaki kadın hayatını kaybetti. Sevgili, polis tarafından olay günü yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.
 
Olay, 19 Temmuz 2011 tarihinde ortaya çıkmıştı. Özlem Kılıçdoğan, kız kardeşi Meral Tahta'dan (32) haber alamadığını polise ihbar etti. Bunun üzerine Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri araştırma yaptı. Yapılan araştırma sonucu polis, Meral Tahta'nın sevgilisi Mustafa K. (35) tarafından zorla tutulduğunu öğrendi. Bunun üzerine telefonla Mustafa K'ye ulaşan polis, Meral Tahta'yı merkez Selçuklu ilçesi İsmail Kaya Caddesi'ndeki bir otobüs durağına yaralı vaziyette
bırakırken yakalandı.
 
YAŞAM MÜCADELESİ 41 GÜN SÜRDÜ
Otobüs durağına bırakılan 32 yaşındaki Meral Tahta polis tarafından çağırılan ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Hastane de 41 gün boyunca yoğun bakım ünitesinde tutulan ve her türlü müdahale yapılan 32 yaşındaki kadın kurtarılamadı.Dün hayatını kaybeden Meral Tahta'nın ilk belirlemelere göre ölüm nedeninin uyuşturucu ve işkenceye bağlı ölüm olduğu tahmin edildiği öğrenildi.
Hastane yetkilileri, şuuru kapalı olarak hastaneye acil olarak getirilen 32 yaşındaki kadını hayata döndürmek için çok mücadele ettiklerini ancak kurtaramadıklarını söyledi.
 
KISKANÇLIK YÜZÜNDEN DÖVDÜĞÜNÜ İTİRAF ETMİŞTİ
Polis tarafından yakalanan Mustafa K., 19 Temmuz'da çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Mustafa K. ifadesinde," birlikte alkol ve uyuşturucu aldık. Aramızda başka erkeklerle görüştüğü nedeniyle kıskançlık kavgası çıktı ve dövdüm" demişti. Adliyeye ölüme sebebiyet vermek suçundan sevk edilen ve tutuklanan zanlı Mustafa K., Meral Tahta'nın ölmesi nedeniyle işkenceyle kasten adam öldürmek suçundan yargılanacak.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA