• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İşitme engellilere tercüman olacaklar
16 Nisan 2012 Pazartesi 10:45

İşitme engellilere tercüman olacaklar

Özel Nakiboğlu Bilgi Hastanesi hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Sosyal sorumluluk duygusunu en üst düzeyde önemseyen hastane çalışanları artık işitme engelli vatandaşlarına daha iyi hizmet verme
Özel Nakiboğlu Bilgi Hastanesi hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Sosyal sorumluluk duygusunu en üst düzeyde önemseyen hastane çalışanları artık işitme engelli vatandaşlarına daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyor.
 Hastane çalışanlarından Halkla İlişkiler ve Basın Yayın Uzmanı Esra Şİimşek ve Yönetici Asistanı Zeynep Karaman katıldıkları işaret dili kursunu başarıyla tamamlayarak işitme engellilere tercüman olacaklardır. Hastane Başhekimi Özgür Öz bu durumdan duydukları mutluluğu dile getirirken ‘’işitme engelli vatandaşlarımızla aramızdaki engeller kalkmıştır. İşitme engelli vatandaşlarımıza tercüman eşliğinde hizmet vermekten onur duyacağız. Tercümanlık görevini üstlenen Esra Şimşek ve Zeynep Karaman ‘ı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.’’ dedi.
YORUMLAR
hemde cok komikk
.............................
bencede cok komik bizde gittik özel hastane olarak bizde keske kendimizi haber yaptırsaydıkk sadece o hast yoktu reklamın iyisi kötüsü olmaz dediler sanırım..
78.161.199.163
komik ...
sezen ak
bu eğitimi geçenki haberden okuduığum kadarıyla tüm özel hastaneler ve belediyeler aldı..sanki bi nakiboğlu almış gibi, haber komik olmuş...
212.156.62.126
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA