• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İşinin patronu olmak isteyenler bu kursa!
16 Şubat 2010 Salı 14:08

İşinin patronu olmak isteyenler bu kursa!

Girişimci olmak isteyen ve kendi işinin patronu olmayı düşünenler için Konya ABİGEM tarafından ücretsiz Girişimcilik Kursu düzenliyor.

Girişimci olmak isteyen ve kendi işinin patronu olmayı düşünenler için Konya ABİGEM tarafından ücretsiz “Girişimcilik Kursu” düzenleniyor.

      

Dünya genelinde her geçen gün etkisini artıran ekonomik kriz binlerce kişiyi işsiz bırakırken ABİGEM, girişimcilik ruhu taşıyan ev hanımları, çalışanlar, iş arayanlar ve üniversite öğrencilerine yönelik “Girişimcilik Kursu”nun 11.sini başlatıyor.

      

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve yerel odaların mali katkılarıyla kurulan, Avrupa Birliği (AB) tarafından finanse edilen ABİGEM Konya tarafından; başta ev hanımları, çalışanlar, iş arayanlar ve üniversite öğrencilerini kapsayan “Girişimcilik Kursu” ücretsiz olarak, 22-26  Şubat  tarihlerinde 5 günlük,13-14 Mart tarihlerinde 2 günlük ve 22-26 Mart tarihlerinde 5 günlük olmak üzere program dahilinde düzenlenecek. Kurslara katılmak isteyenler Konya Ticaret Odası bünyesindeki ABİGEM ofisinden kayıt yaptırabilecekler.

      

ABİGEM Konya Ofisi’nden yapılan açıklamada, “İş hayatına atılmak isteyen girişimcilerin sektörüyle ilgili bilgilere sahip olması rekabet açısından çok önemlidir. Günümüzde kendi işini kurmak isteyen fakat nereden ve nasıl başlayacağını bilmeyen üniversite öğrencileri, ev hanımları, çalışanlar, iş arayanlar ve içinde girişimcilik ruhu taşıyan herkese yönelik ücretsiz kurslar düzenliyoruz. Bu seminerlerle girişimci adayları, iş fikri oluşturma; beklemek yerine 'harekete geçmek', durmak yerine 'koşmak', temkinli olmak yerine 'kontrollü risk', çekinmek yerine 'cesaret atılım', yılmak 'yerine 'baş etmenin' farkındalığına varacaklar. Hanımları üretime katılmaya davet ediyoruz" denildi.

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA