• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İşe gitmek için evden çıkan genç ölü bulundu
02 Ağustos 2013 Cuma 14:03

İşe gitmek için evden çıkan genç ölü bulundu

Konyada iş yerine gitmek için evden ayrılan 16 yaşındaki genç, ikametinin bir sokak aşağısında ölü bulundu.

Konya’da iş yerine gitmek için evden ayrılan 16 yaşındaki genç, ikametinin bir sokak aşağısında ölü bulundu. Olay yerine gelen gelen gencin annesi, babası ve ablasının feryadı yürekleri dağladı.
Olay, saat 09.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Yenice Mahallesi Fener Sokak içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sanayide tornacıda çalıştığı öğrenilen Halim Yavuz (16), gece ailesi ile birlikte sahur yaptıktan birkaç saat sonra işe gitmek için Taraklı Sokak’ta bulunan evinden ayrıldı. Fener Sokak’ta oturan vatandaşlar sabah kalktıklarında inşaat halinde bulunan bir sitenin bahçe duvarının dibinde Halim Yavuz’un cansız bedeni ile karşılaştı. Olayı gören vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaptıkları incelemelerin ardından Halim Yavuz’un öldüğünü belirledi. Olayı gören vatandaşlar Halim Yavuz’un ailesine haber verdi. Olay yerine gelen ailesi Halim Yavuz’un cansız bedenini görünce sinir krizi geçirdi. Ölü bulunan Halim Yavuz’un annesi sitenin duvarına çıkıp vatandaşlara, "Görmediniz mi oğlumu öldürmüşler” diyerek feryat etti. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı incelemelerin ardından cenaze otopsi yapılmak üzere Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

“KARDEŞİM SARILAMADIM, BENİM İÇİN ÇALIŞIRDIN”
Halim yavuz’un cansız bedeni ile karşılaşan ailesi sinir krizi geçirdi. Ailenin en küçük çocuğu olduğu öğrenilen Halim Yavuz’un ablası Yağmur Yavuz, “Allah’ım bu nasıl sınav, kardeşimi aldın benden dayanamıyorum. Benim için çalışırdın kardeşim. Sen çalışıyordun ben okuyordum” diye feryat etti.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA