• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İşçileri taşıyan minibüs devrildi: 1 ölü, 19 yaralı
14 Şubat 2014 Cuma 17:12

İşçileri taşıyan minibüs devrildi: 1 ölü, 19 yaralı

Denizli'de, bir halı firmasında çalışan işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3'ü ağır 19 kişi de yaralandı.
Kaza, öğle saatlerinde Antalya Denizli Karayolu Cankurtaran mevkiinde meydana geldi. Bir halı firmasında çalışan işçileri mesai bitiminde alan ve Denizli istikametine ilerleyen Sait C yönetimindeki 20 HZ 321 plakalı minibüs, havanın yağışlı olması nedeniyle kaymaya başladı. 

Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle birlikte takla atan minibüs, yol ortasındaki refüje çarparak durabildi. Kazada takla atan minibüsün altında kalan 36 yaşındaki Fatma Ünlübaş hayatını kaybederken, 3'ü ağır 19 işçi de yaralandı.

Kazada bir işçinin de kolunun koptuğu belirtildi. Kazayı görenler olayı polis ve sağlık ekiplerine bildirirken, kaza yerine çok sayıda ambulans ekibi sevk edildi. Ağır yaralı olanlar ambulansla en yakın hastane olan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılırken, yarası hafif olanlar Denizli'de çeşitli hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri, yolun bir şeridini trafiğe kapatırken, trafik diğer şeritten verildi.

Kazada ölen Fatma Ünlübaş'ın yakınları ve arkadaşları sinir krizi geçirerek ağladı. Savcının yaptığı işlemlerin ardından cenaze, otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA