• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
iPhone 5 Hakkında Akılalmaz İddia
16 Ağustos 2011 Salı 10:34

iPhone 5 Hakkında Akılalmaz İddia

Apple'ın merakla beklenen iPhone 5 modeli daha piyasaya çıkmadan, prototipi gümrükte ele geçirildi. Üstelik Türkiyeden Almanyaya gelen iki kişinin üzerinde...

Apple'ın, yeni akıllı telefonu iPhone 5'i ne zaman tamamlayıp piyasaya süreceği merakla beklenirken, ilginç bir gelişme yaşandı.

Alman basınında yer alan haberlere göre, Münster-Osnabrück Havaalanı'nda gümrük görevlileri iPhone 5'in bir prototipi olduğunu düşündükleri cihaza el koydu.

Havaalanı'nın Gümrük Müdürlüğü sözcüsü açıklama yaparak haberleri doğruladı ve temmuz ayında gümrük görevlilerinin 6 akıllı telefona el koyduğunu söyledi. Sözcü, bu cihazların Türkiye'den Almanya'ya seyahat eden iki kişinin üzerinde bulunduğunu ve cihazlar arasında henüz piyasaya çıkmamış olduğu düşünülen bir model bulunduğunu belirtti. Sözcü, bu modelin diğer 5 örnekten büyük farklılıklar taşıdığını vurguladı.

CİHAZLAR APPLE'A TESLİM EDİLDİ

Ancak söz konusu telefonun iPhone 5'in bir prototipi mi, yoksa sahtesi mi olduğu henüz netlik kazanmadı. iPhone 5'in sahte modelleri, Çin'de internet üzerinden satılıyor. Gümrükte ele geçirilen cihazlara ait fotoğraflar ise ihtiyaten kamuoyu ile paylaşılmıyor. Sözcü, el konulan cihazların araştırılması için Apple yetkililerine gönderildiğini belirtti.

Bilgisayar ve teknoloji dergilerine göre Apple, bu yılın eylül ayından önce iPhone 5'i piyasaya sunmayı düşünmüyor. Hatta cihazın piyasaya sürülmesinin 2012 yılını bulabileceği belirtiliyor.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA