• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İntihar eden genç kızı ailesi teslim aldı
20 Ocak 2010 Çarşamba 17:46

İntihar eden genç kızı ailesi teslim aldı

Konya'da kaldığı yurdun 4. katından atlayarak intihar ettiği belirtilen üniversite öğrencisi genç kızın
Konya'da kaldığı yurdun 4. katından atlayarak intihar ettiği belirtilen üniversite öğrencisi genç kızın cenazesi ailesi tarafından alınarak memleketi Muş'a götürüldü.
     Edinilen bilgiye göre, Selçuk Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Nakış Öğretmenliği 1. sınıf öğrencisi Ayşe Y'nin (29) cenazesi, Konya Numune Hastanesinde yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.
     Daha sonra Ayşe Y'nin, cenazesi memleketi Muş'a götürüldü.
     Ayşe Y'nin dayısı Kudbettin Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeğeninin intihar ettiğine hala inanamadığını söyledi.
     Dini inancı bütün olan Ayşe'yi intihara sürükleyen nedenlerin iyi araştırılması gerektiğini belirten Aydın, ''Biz şaşırdık. Ailevi problemleri yoktu. Üstelik yeğenim bölümünü severek okuyordu. Çünkü beş yıl önce de bir üniversitenin aynı bölümü kazanmış, ancak bazı nedenlerden dolayı kaydını yaptıramamıştı. Tekrar öğretmenliği kazandığı için çok seviniyordu. Bu defa da hayatına kıyarak bölümünü tamamlayamadı'' diye konuştu.
     Yeğeninin notlarına baktıklarını, sadece bir dersinin 10 olduğunu belirten Aydın, gerekli ifadeleri yetkililere verdiklerini, yeğeninin intiharında sorumlu kimse varsa cezalandırılması gerektiğini bildirdi.
     Üniversite öğrencisi Ayşe Y. (29), dün, kaldığı Kız Öğrenci Yurdunun 4. katındaki tuvaletin penceresinden atlayarak intihar etmişti.
     Ayşe Y'nin sınavlarının kötü geçmesi nedeniyle intihar ettiği iddia edilmişti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA