• Konya6 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
instagram Beğeni Satın Alma
06 Ocak 2019 Pazar 14:22

instagram Beğeni Satın Alma

instagram Beğeni Satın Alma

 

 İnstagram’da beğeni satın alma, çağımızın popüler hale gelmiş sosyal medya uygulaması olan İnstagram’ın en çok işlem gören özelliğidir. Bu işlem sayesinde gerçek ve aktif Türk kullanıcılar olarak instagram beğeni satın al işlemi yapıldığında fotoğraflarınız otomatik olarak gerçek kullanıcılar tarafından beğenilmektedir.

Gerçek Kullanıcılar Sayesinde Postların Etkileşimi Artmaktadır

 Satın alınan İnstagram beğenileri ile birlikte fotoğraf ve videoların potansiyel erişimi en üst seviyelere kadar çıkarak binlerce İnstagram kullanıcısına ulaşabilmek daha kolay bir hal almaktadır. Aktif ve gerçek olan Türk otomatik beğeni hesaplarının olduğu paketlerden 30 gün boyunca her posta 500 beğeniden 5.000 beğeniye kadar olan paketler bulunmaktadır. 

 Türk gerçek beğeniler, gerçek İnstagram hesabı kullanıcıları tarafından yapılmaktadır. Bu sayede gerçek kullanıcılar atılmış olunan fotoğraf ve videoları beğenerek etkileşimin artması sağlanmış olmaktadır. Aynı zamanda aktivitelerinden sizi beğenen ve bu aktivitesi arkadaşları tarafından görünen gerçek kullanıcının takipçilerinin de sizin gönderilerinizi beğenmesi ve sizi takip edebilmesi mümkün olabilmektedir. Bir gerçek takipçi sayesinde instagram beğeni al işlemi yapıldıktan sonra 30 gün boyunca atılan postlar ile birden fazla gerçek takipçiye ulaşılabilmektedir.

instagram Beğeni Satın Al İşleminin Önemi

 Yapılan araştırmalar sonucunda görüldüğü üzere İnstagram’da sahip olunan kullanıcı kitlesi ve buna paralel olarak postlara alınan beğeni sayısı, takip edecek kişiler için önemli bir kriter haline gelmiş bulunmaktadır.

Tek fotoğraf için beğeni satın alma fırsatı istendiği zaman kullanılabileceği gibi satın alınan beğeni, birden çok fotoğraf arasında da paylaştırılabilmektedir. Çok uygun olan fiyatlar ile istendiği zaman istenen İnstagram postu için beğeni satın alınabilmektedir. instagram takipçi alma işlemi sonrasındaki 30 gün boyunca paylaşılan tüm fotoğraflara otomatik olarak beğeni gönderilir. Bu tek fotoğraf beğenisi satın alma işlemi ile istenen fotoğraf ön plana çıkarılabilmektedir. Beğeni ve yorum desteği ile fotoğrafların keşfet kısmına düşmesi de desteklenmiş olmaktadır. Yalnızca belirli birkaç fotoğrafın ön plana çıkmasını isteyenler için de fotoğraflara tek tek beğeni gönderimi yapılabilmektedir.

 Paylaşılan postlara kısa bir süre içerisinde beğeniler yansımaktadır. Otomatik beğenilerde gönderilen beğeniler paylaşımın hemen ardından gelirken, tek tek fotoğraf beğenisi atma sisteminde paylaşımın üzerinden günler geçse de gönderim mümkün olmaktadır. Böylece günden güne artan beğeniler sayesinde beğeni satın alındığı da anlaşılmayacaktır.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA