• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İnşaat mühendisi adayları yemekte buluştu
29 Haziran 2009 Pazartesi 10:51

İnşaat mühendisi adayları yemekte buluştu

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Konya Şubesinden, mesleğe adım atmak üzere olan İnşaat Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencilerine mezuniyet yemeği verildi.
İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Konya Şubesinden, mesleğe adım atmak üzere olan İnşaat Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencilerine mezuniyet yemeği verildi.
Selçuk Üniversitesi sosyal tesislerinde gerçekleşen yemekte İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Ali Çınar, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, S.Ü. Dilek Sabancı Konservatuarı Müdürü ve İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı M. Yaşar Kaltakcı, İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim üyeleri ile çok sayıda İnşaat Mühendisliği son sınıf öğrencileri katıldı.
Programda konuşan İMO Konya Şube Başkanı Ali Çınar,“İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan genç meslektaşlarımızı, bugün burada ağırlamaktan çok memnun olduğumuzu belirtmek isterim. Genç meslektaşlarıma başarı temennilerimi iletmek istiyorum, zor bir mesleğe adım atıyorlar inşallah her biri bu meslekte muvaffak olacaklar, buna gönülden inanıyorum. Mesleğimiz zor ve meşakkatli, ancak bir o kadarda kutsal. Bizler ülkeyi imar eden insanlarız. Sadece bina yapmakla kalmayıp, yol, köprü, baraj yapıyoruz. Buda gösteriyor ki; mesleğimiz, insanlığa ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayan bir iştir. Genç meslektaşlarımın şunu hiçbir zaman unutmamasını isterim, bu mesleğe başlayarak bizler, tarihin en eski mesleğine sahip oluyoruz”  dedi.
 Yemeğin ardından ise kendilerine hazırlanan mezuniyet pastasını kesen genç inşaat mühendisleri canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

 

YORUMLAR
tutarsız fotoğraf
mecit karakaş
adaylar o fotoğraftakilermi baya yaşlılar ama sanki
85.110.26.135
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA