• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İngilizceyi Konyada öğrenecekler
18 Haziran 2012 Pazartesi 17:27

İngilizce'yi Konya'da öğrenecekler

Kalkınma Bakanlığı ve Batman Valiliği'nce beraber yaşama kültürünün geliştirilmesi amacıyla düzenlenen İngilizce Yaz Eğitim Kampı Konya'da başladı.
Kalkınma Bakanlığı ve Batman Valiliği'nce beraber yaşama kültürünün geliştirilmesi amacıyla düzenlenen İngilizce Yaz Eğitim Kampı Konya'da başladı.
     Organizasyon kapsamında doğu ve güneydoğudaki 11 ilden gelen 305 öğrenciye, 6 hafta boyunca İngilizce eğitimi verilecek.
     Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Süleyman Demirel Kültür Merkezi'deki açılış töreninde Konya'nın eski bir başkent olduğunu ve Anadolu Selçuklu Devleti'nin başkentliğini yaptığını söyledi.
     Konya'nın Anadolu'nun küçük bir örneği olduğuna dikkati çeken Doğan, ''Anadolu'da ne varsa Konya'da da o vardır. Anadolu'nun barındırdığı tüm değerleri Konya barındırmakta. Konya özellikle sevgi, hoşgörü ve muhabbetin üretildiği yer'' dedi.
     SÜ Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel ise projenin bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu, SÜ olarak sosyal projelere önem verdiklerini dile getirdi.
     Mevlana Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahattin Adam, günümüz öğrencilerinin çok şanslı olduğunu vurgulayarak, öğrencilerin ellerine geçen bu şansı çok iyi kullanmaları gerektiğini belirtti.
     Kampa, Diyarbakır İMKB Anadolu Öğretmeler Lisesi'nden katılan Heval Yüzer de Konya'da çok güzel ağırlandıklarını kaydetti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA