• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İmzalar kongreden sonra
23 Haziran 2010 Çarşamba 18:31

İmzalar kongreden sonra

Konyaspor, transferde sona yaklaşıyor Konyasıpor Kulubü başkanı Bahattin Karapınar: "Transferde geriden öne doğru bir işleyiş izliyoruz" "Bu yıl forvet ve kaleci konusunda hassas davranıyoruz
Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, bu yıl transfer çalışmalarında defanstan forvete doğru bir işleyiş benimsediklerini belirterek, kaleci ve forvet konusunda hassas davrandıklarını söyledi.
Geçen hafta sonu yapılan kongreden önce birçok futbolcuyla ön hazırlığı tamamladıklarını kaydeden Başkan Karapınar, "Kongre sonrası da bu futbolcularla imzaları atıyoruz. Yönetim ve hocamızla birlikte bu yıl geriden başlayarak öne doğru bir yol izledik. Geri dörtlümüz, defansımız, ve orta saha transferlerini tamamladık. İki santrfor almayı düşünüyoruz. Görüştüğümüz santrforlardan birisiyle hafta sonuna kadar imzayı atmayı planlıyoruz. Kaleci konusunda da görüştüğümüz 5 kaleci adayı var. Bu
alternatiflerden birisini seçeceğiz" dedi.
Konya'da antrenman dönüşü trafik kazası geçirerek felç olan ve ülkesi Norveç'te tedavisi süren Poljac'a ne zaman şampiyonluk kupasının götürüleceğini sorulması üzerine Başkan Karapınar, "Biz, bu hafta sonu olarak planlamıştık. Ama Ziya hocamız Temmuz başında başlayacak kamp dönemi öncesi transferlerin tamamlanmasını istedi. Bu nedenle gecikme olabilir. Ama sezon başına kadar Poljac'a mutlaka gideceğiz" şeklinde konuştu.

"SÜPER LİG'E UYGUN FUTBOLCULARLA ÇALIŞACAĞIZ"
Bank Asya 1. Lig'den Turkcell Süper Lig'e yükselmelerinin ardından 16 futbolcuyla takımın yollarını ayırmasının hatırlatılması üzerine Karapınar, "Kampımızda 30 oyuncumuz olacak. Şu anki kadroya ilave edeceğimiz oyuncularımız var. Geçen yıl şampiyon olan kadromuz, bir alt kümeye uygun bir kadroydu. Süper Lig'in farklı bir yapısı var. İstemeye istemeye de olsa bazı futbolcu arkadaşlardan ayrılmak zorunda kaldık. Bu yıl Süper Lig'e uygun ve yakışan oyuncularla çalışacağız" diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA