• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İlkokul öğrencilerine ücretsiz tiyatro
15 Şubat 2013 Cuma 16:36

İlkokul öğrencilerine ücretsiz tiyatro

Meram Belediyesi Konevi Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan ve sağlıklı beslenmenin önemini anlatan "Beyaz Kız İle Cızbız" adlı tiyatronun ilk seansı sahnelendi.
Meram Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'nün katkılarıyla hazırlanan oyunda 6 tiyatrocu rol alıyor. Yönetmenliğini Alpay Aksum'un yaptığı oyun, süt içme ve dengeli beslenmenin önemi, hamburger vb. yiyeceklerle dengesiz beslenmenin zararları eğlenceli  ve güzel bir dil ile öğrencilere anlatılıyor.
 
Konevi Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu ilkokul öğrencileri ücretsiz olarak izleyebiliyor. Mart'ın 5'ine kadar 13 seans olarak sahnelenecek oyun, Nisan ayından itibaren  de okullar kapanıncaya kadar cuma ve cumartesi günleri sahnelenecek. Okul yönetimleri 323 00 51 numaralı telefondan randevu alarak öğrencilerini bu güzel oyunu izletebilirler.
 
Tiyatrodan sonra tüm oyuncuları tebrik eden Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Üstünel, "Bu oyunun sergilenmesinde emeği geçenleri sizler adına tebrik ediyorum. Bizlere çok önemli ve güzel mesajlar verdiler. Tiyatroyu izleyen tüm öğrencilerimiz bundan sonra süt içmeye daha fazla itina gösterecektir.  Süt içeceğiz, süt içireceğiz.  Emeği geçenleri tekrar tebrik ediyorum" dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA