• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İlk üç puanımızı alacağız
18 Eylül 2012 Salı 11:14

'İlk üç puanımızı alacağız'

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, Gaziantep B.Ş.Bld.Spor karşısında takımın ortaya koyduğu oyunun ve gösterilen mücadelenin kendilerini ilerleyen haftalar için memnun ettiğini belirtti.

Torku Konyaspor'un Bucaspor ve 1461 Trabzon maçlarına oranla Gaziantep B.Ş.Bld.Spor karşılaşmasında daha iyi bir görüntü verdiğini ifade eden Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, "Alınan yenilgilerden dolayı oyuncularımızn üzerinde ister istemez bir baskı oluşmuştu. Bunun atılması için bir galibiyet gerekiyordu. Oyuncularımız saha içerisinde inanılmaz bir mücadele ortaya koydular. Kazanma adına ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Ancak gol yollarındaki pozisyona girme sıkıntımız bu maçta da devam edince beklentilere cevap veremedik. Rakibimizde oyunu soğutarak tam bir deplasman takımı gibi oynadı. Sonuçta 1 puana razı olduk. Bu puanın bizim için yeni bir başlangıcın ilk adımı olacağına inanıyoruz" dedi.
Takımımızda yaşanan sakatlıkların kadro istikrarı anlamında teknik heyeti olumsuz yönde etkilediğini de sözlerine ekleyen  İbrahim Çınar, "Bakıldığında oyuncularımızın kalitesi gerçekten tartışılmaz. Ama sakatlıklardan dolayı her hafta başka bir kadro ile sahaya çıkmak zorunda kaldık. İnşallah bu şanssızlıklarında sona ermesiyle birlikte takımımız hem kadro hem de skor anlamında bir istikrar yakalayarak gerçek gücünü gösterecek. Biz buna inanıyoruz. Bunun içinde en uygun zaman hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Adana Demirspor maçı" diye konuştu.
İbrahim Çınar, ligde ilk 3 hafta itibariyle istenilen bir konumda olmadıklarını da sözlerine eklerken, "Tek ihtiyacımız söylediğimiz gibi alınacak bir galibiyet. 3 puan hem oyuncularımızın üzerlerindeki baskıyı atmalarına neden olacak hem de özgüvenlerini arttıracak. Bu nedenle Adana Demirspor maçına büyük önem veriyoruz. İnşallah bu kez istediklerimizi tam anlamıyla sahada uygulayarak sezonun ilk 3 puanını hanemize yazdıracağımıza inanıyoruz" şeklinde görüş bildirdi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA