• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İlk konuğu akademisyenler
14 Ocak 2015 Çarşamba 14:51

İlk konuğu akademisyenler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığı Sofrası"nda akademisyenler ve fikir adamlarını ağırladı.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda basına kapalı gerçekleştiren programda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyetin ilk yıllarında başlatılan ve pek çok kesimden ismin davet edildiği geleneği Cumhurbaşkanlığı Sofrası'nda sürdürdü.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda ilk defa yapılan ve daha önce Çankaya Köşkü'nde düzenlendiği için "Çankaya Sofrası" olarak anılan yemek, Cumhurbaşkanlığı Sofrası adıyla gerçekleştirildi.

Yemeğe Prof. Dr. Hüseyin Hatemi, Prof. Dr. Osman Can, Prof. Dr. Atilla Yayla, Prof. Dr. Ahmet Çiğdem, Prof. Dr. Fuat Keyman, Prof. Dr. Burhanettin Duran, Prof. Dr. Gülnur Aybet, Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın, Prof. Dr. Kemal Sayar, Prof. Dr. Erol Göka, Dr. İbrahim Dalmış, Doç. Dr. Fahrettin Altun, Prof. Dr. Edibe Sözen, Prof. Dr. Ümit Meriç, Prof. Dr. Alev Erkilet ve Prof. Dr. Beril Dedeoğlu katıldı.

Yemekte İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kalın ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Savaş Barkçın da hazır bulundu. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA