• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İlk devreyi galibiyetle kapatmak istiyoruz
22 Aralık 2012 Cumartesi 13:24

'İlk devreyi galibiyetle kapatmak istiyoruz'

Sezonun ilk yarısında sonuç ve puan anlamında beklentilerin gerisinde kaldıklarını ancak devre arasına moralli girmek adına tek düşüncelerinin Ankaragücü maçından galibiyetle ayrılmak olduğunu...

Sezonun ilk yarısında sonuç ve puan anlamında beklentilerin gerisinde kaldıklarını ancak devre arasına moralli girmek adına tek düşüncelerinin Ankaragücü maçından galibiyetle ayrılmak olduğunu belirten Torku Konyasporlu oyuncu Muhammet Yürükuslu, iyi bir hazırlık dönemi geçirerek Torku Konyaspor'u Süper Lig hedefine ulaştırmak istediklerini söyledi.

İlk yarı genelinde iyi maçlar oynadıklarını ancak şanssız maçlar ve puanlar kaybettiklerini söyleyen oyuncu Muhammet Yürükuslu, "İşin gerçeği bugüne kadar oynadığımız maçlarda bizi eze eze yenen bir rakip yok. Birçok maçta üstün oynadık. Ama bir türlü istikrarı yakalayamadık. Bununla birlikte hesapta olmayan puanlar kaybettik. Özellikle de sahamızda ciddi anlamda puan kayıpları yaşadık. Ancak Uğur hocamızın gelişiyle birlikte hem oyun hem de sonuç anlamında yeniden özgüvenimizi kazandık diyebilirim. Karşıyaka, Manisaspor ve Şanlıurfaspor maçları gerçek Torku Konyaspor'un geri dönüşü anlamında olumlu sinyaller verdi. Bizim adımıza istediğimiz gibi geçmeyen ilk devreyi Ankaragücü maçından 3 puanla ayrılarak galibiyetle kapatmak ve devre arasına moralli girmek istiyoruz. Devre arasında da iyi bir kamp dönemi geçirip, eksiklerimizi de gidererek sezonun ikinci yarısına başlayarak oynayacağımız maçlarda en iyi sonuçları alıp Torku Konyaspor'umuzu Süper Lig hedefine ulaştırmaya çalışacağız" dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA