• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ilıcakı çılgına çevirecek söz: Utanma geni yok
28 Mayıs 2014 Çarşamba 08:19

Ilıcak'ı çılgına çevirecek söz: Utanma geni yok

Gazeteci Nedim Şener, meslektaşı Nazlı Ilıcak hakkında çok sert ifadeler kullandı. Basın özgürlüğü konusunda en son konuşabilecek kişinin Nazlı Ilıcak olabileceğini savunan Şener, "Ilıcak'ta utanma geni yok" dedi.

Nedim Şener, katıldığı bir televizyon programında Ergenekon operasyonunda tutuklu kaldığı dönemlerde medyada kendisine yönelik yazılanlara sert tepki gösterdi.

Nedim Şener Nazlı Ilıcak hakkında şöyle konuştu:

Zekeriya Öz hukuktan bahsettiği zaman dayanamıyorum. Bu bana, Nazlı Ilıcak'ın basınözgürlüğünden bahsetmesi gibi geliyor. Hakaret gibi geliyor bana. Basın özgürlüğü konusunda konuşacak en son kişilerden bir tanesi Nazlı Ilıcak'tır.

Çünkü, Aksiyon Dergisi'ne verdiği röportajda, "Ahmet Şık'ın değil ama Nedim Şener'in tutuklanmasında ben bir sakınca görmüyorum" diyebilecek rahatlıkta bir insan. Eğer biraz utanması olsa, ben ona bir yerde karşı karşıya gelip anlatacağım bazı şeyleri.

"NAZLI ILICAK'TA UTANMA GENİ YOK"

Gerçi onunla karşı karşıya gelmekten de kaçınırım. Çünkü ben bir şey söylediğim zaman en azından bunun üzerinde düşünen bir insan beklerim. Ve hakikaten utanabilecek bir insan beklerim.

Ama Nazlı Ilıcak'ta böyle bir utanma geni yok. Biyolojik olarak bazı genler var bizde. Utanma geni de var. Ama bazı insanlarda eksik bu. Ben bunu hakaret olarak söylemiyorum.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA