• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İlhan Yerlikaya Selçuk Üniversitesinde
23 Mayıs 2011 Pazartesi 16:44

İlhan Yerlikaya Selçuk Üniversitesi'nde

AK Parti Konya Milletvekili adayı İlhan Yerlikaya, seçim gezileri kapsamında Selçuk Üniversitesi (SÜ) İletişim Fakültesi ve Zafer Sanayi'ni ziyaret etti.

AK Parti Konya Milletvekili adayı İlhan Yerlikaya, seçim gezileri kapsamında Selçuk Üniversitesi (SÜ) İletişim Fakültesi ve Zafer Sanayi'ni ziyaret etti.

AK Parti Konya Milletvekili adayı İlhan Yerlikaya ilk olarak SÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kalender'i makamında ziyaret etti. Seçim çalışmaları ve AK Parti'nin icraatlarına değinen Yerlikaya, seçimler için destek istedi. Dekan Prof. Dr. Ahmet Kalender'in ardından Sinema Radyo-Tv ve Gazetecilik bölümü öğretim üyelerini tek tek ziyaret eden Yerlikaya, bazı öğretim üyeleriyle bir süre sohbet etti.

İlhan Yerlikaya, İletişim Fakültesi ziyaretinin ardından Selçuklu ilçesinde bulunan Zafer Sanayi'ne geçerek Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'la birlikte sanayi esnafını ziyaret etti. Dükkanlara tek tek girerek esnaflarla sohbet eden Yerlikaya, esnaflardan 12 Haziran seçimleri için destek istedi. Türkiye'nin iyi bir yolda olduğunu ve son 8 yılda büyük mesafe kaydettiğini belirten Yerlikaya, yerel, ulusal ve uluslararası alanda bir çok başarıya AK Parti'nin imza attığını ve yeni dönemle birlikte imza atmaya devam edeceğini dile getirdi.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA