• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ilgın’a hidroterapi hastanesi
17 Şubat 2016 Çarşamba 11:20

Ilgın’a hidroterapi hastanesi

Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral ve beraberindeki heyet, Konya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz’ı makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

Ilgın Devlet Hastanesi’nin yeni binasına taşınması ve taşınma sırasında halkın bir sıkıntı yaşamamış olmasından dolayı Darılmaz’ı kutlayan Oral, genel sekreterliğe de vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti.  

Ilgın’da çıkan şifalı suyun sağlık alanında da kullanılması için belediye olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurgulayan Başkan Oral, “ İlçemizde açılması için çaba sarf ettiğimiz hidroterapi hastanesi için Ilgın Belediyesi tarafından alınan encümen kararı neticesinde karşılıksız termal sıcak su veya termal su kuyusu tahsisi yapmaya hazırız. Bu konuda Genel sekreterliğimizden de destek bekliyoruz” dedi. Sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Ilgın sağlığı adına yapılması gereken diğer konularda ele alınarak fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreter Darılmaz’da, “Ilgın Belediye Başkanımızın ziyareti bizleri son derece memnun etmiştir. Ilgın sağlığının geliştirilmesi adına vermiş olduğu destek için de kendisine teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Ilgın’ın son derece modern ve tıbbi cihazlarla donatılmış yeni bir hastaneye kavuşmuş olmasından da son derece memnunuz. Taşınma işlemleri sırasında herhangi bir aksaklığın yaşanmaması adına gerekli tüm önlemleri alan Başhekimimiz Uz.Dr. Levent Yılmaz’ı da kutluyorum” diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA