• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İletişim mezunlarından örnek uygulama
10 Haziran 2009 Çarşamba 10:42

İletişim mezunlarından örnek uygulama

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi, bu yıldan itibaren mezun olan tüm öğrencileri için ağaç dikme geleneği başlattı.
Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi, bu yıldan itibaren mezun olan tüm öğrencileri için ağaç dikme geleneği başlattı. Dekan Prof. Dr. Haluk Hadi Sümer, 13’üncü dönem mezunları adına Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Kampusü’nde 370 çam fidanını toprakla buluşturduklarını söyledi.
 
Kampus sahasındaki ‘İletişim Fakültesi Ağaçlandırma Alanı’nda düzenlenen programa, Dekan Sümer’in yanı sıra öğretim üyeleri ile mezun öğrenciler katıldı. Öğrenciler, öğretim üyeleri ile birlikte kendi adlarını taşıyan 370 çam fidanını toprağa dikti. Fidanlarını kendi elleri ile sulayan öğrenciler, hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Hadi Sümer, 13’üncü dönem mezunları ile başlayan uygulamayı gelenek haline getireceklerini belirterek, “Mezun öğrencilerin diplomalarını almadan ağaç dikmesi yönündeki uygulamayı ilk olarak hayırsever Aynur Kasabalı hanımefendi önerdi. Biz de fakülte yönetimi olarak oldukça makul olan bu öneriyi bu yıldan itibaren hayatiyete geçirmek istedik” dedi.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA