• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“İlçelerimiz KONSİAD ile büyüyor”
22 Ocak 2018 Pazartesi 16:48

“İlçelerimiz KONSİAD ile büyüyor”

Kalkınmanın topyekün olacağı düşüncesiyle hareket eden KONSİAD Konya Şubesi, ilçelerdeki işsizlik ve göç sorununun çözümüne katkıda bulunabilmek için harekete geçti

'İlçelerimiz KONSİAD ile büyüyor' sloganı ile harekete geçen Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) Konya Şubesi, ilçelerdeki işsizlik ve göç sorununun çözümüne katkıda bulunabilmek için ilk adımı atıyor. Yönetim kurulu toplantısını, hafta sonu Konya'nın Güneysınır İlçesi'nde yapma kararı alan KONSİAD Konya Şubesi, toplantıda ilçe yöneticilerden ekonomi ağırlıklı bilgi alacak. Güneysınır Kaymakamı ve İlçe Belediye Başkanı'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek toplantıya, KONSİAD Genel Merkezi'nden de üst düzey katılım gerçekleşecek. 

Konuyla ilgili dernek binasında basın toplantısı düzenleyen KONSİAD Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, "Daha önce sizlerle bir araya geldiğimizde, 2018 yılı KONSİAD Konya Şubesi ve Konya için çok farklı olacak demiştik. Hafta sonu Güneysınır'da gerçekleştireceğimiz toplantı, bu farklılığın ilk adımını oluşturuyor" dedi.

Konuşmasında konuya ilişkin geçtiğimiz günlerde Güneysınır'a gerçekleştirilen ziyaretlere de değinen Başkan Hasan Hüseyin Aydın, "Hafta sonu gerçekleştireceğimiz toplantıda alacağımız bilgiler, bizim yol haritamızı belirleyecek. Elde edeceğimiz bilgiler ışığında ilçeye ne tür bir yatırım yapabiliriz onu belirleyip, çalışmalarımızı ona göre şekillendireceğiz" diye konuştu.

Açıklamasında KONSİAD Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte geçtiğimiz hafta İstanbul'da KONSİAD Genel Başkanı Kemal Çelik ve bazı KONSİAD yönetim kurulu üyelerine yönelik gerçekleştirdikleri ziyaretler hakkında da bilgi veren Aydın konuşmasında, "İstanbul ziyaretimiz hem Güneysınır'da yapacağımız programa davet niteliğinde hem de diğer ilçelerimize neler yapabiliriz? sorusuna cevap arama içerikli oldu. Verimli geçen görüşmelerimiz sonunda Konya'mızın Seydişehir İlçesi'ne yapılması muhtemel çorap fabrikamız ile ilgili önemli mesafeler kat ettik. İlçe Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tutal'ın da katıldığı görüşmelerin devamı sürecek. İnşaallah kısa zamanda sizlerin karşısına yeni ve müjdeli haberlerle çıkarız" ifadelerini kullandı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA