• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İlçelerdeki yatırım hamlesi 4 ilçede birden devam etti
20 Ekim 2015 Salı 23:28

İlçelerdeki yatırım hamlesi 4 ilçede birden devam etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçelerdeki yatırım hamlesi programlarına Karapınar, Halkapınar, Ereğli ve Emigazi’de devam etti.


İlk olarak AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Milletvekili Adayı Ahmet Özdoğan, Karapınar Kaymakamı Mustafa Karaca, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, meclis üyeleri ve Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ile Karapınar KOMEK binası açılışına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 20 branşta yaklaşık 900 kursiyere eğitim veren kurs merkezinin hayırlı olmasını dileyerek, KOMEK’in ilçenin sosyalleşmesine, hizmet kalitesinin artmasına ve istihdama katkı yapacağını söyledi. Halkapınar’a geçerek burada Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında ilçeye yapılan yatırımları değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya genelindeki tüm yerleşim yerlerine mutlaka bir eser kazandıracaklarını, bunun için çalıştıklarını ifade etti. Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar ile birlikte ilçedeki yatırım alanlarını inceleyen Başkan Akyürek, daha sonra Ereğli’de Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan asfalt şantiyesi ile KOMEK binasının açılışına katıldı. EREĞLİ ASFALT ŞANTİYESİ VE KOMEK BİNASI AÇILDI
Konya olarak dünyadaki en kaliteli, en güzel hizmetleri vermeye çalıştıklarını ve buna muktedir olduklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, asfalt şantiyesinin ve KOMEK’in bölgeye hayırlı olmasını diledi. Asfalt şantiyesi kurulmasıyla bölgenin ihtiyacının Ereğli’den karşılanacağını ve istihdam sağlanmış olacağını belirten Başkan Akyürek, Şehir Konağı, ana cadde düzenlemesi, mahalle yolları, parklar, su ve kanalizasyon hizmetleri gibi yatırımları ilçelere kazandırmaya devam edeceklerini söyledi.
AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ahmet Özdoğan da, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, istikrar devam ederse yatırımların da artarak süreceğini vurguladı. Özdoğan, ilçelere yaptığı yatırımlar nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e teşekkür etti.
AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ise, Ereğli’ye ve bölgeye yapılan yatırımların artarak devam edeceğini vurgulayarak, “Marifet iltifata tabidir. Yapılan hizmetleri Ereğli halkı görüyor ve teşekkür ediyor. Sizlerden birlik ve beraberlik, huzur ve istikrar istiyoruz, destek istiyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından video konferans ile asfalt şantiyesinde bulunan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e bağlanılarak, Ereğli Asfalt Şantiyesi’nin, ardından da KOMEK binasının açılışı gerçekleştirildi. Programa Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri, muhtarlar ve binlerce Ereğlili katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ereğli’nin ardından Emirgazi’ye geçerek Büyükşehir Belediyesi’nin ilçeye yaptığı yatırımları ve projelerini anlattı. Buradaki programa da AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ahmet Özdoğan, Emirgazi Kaymakamı Sadettin Doğan, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA