• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İlçe Başkanı Konurer: Türkiye güçlü bir ülkedir
20 Ocak 2018 Cumartesi 15:36

İlçe Başkanı Konurer: Türkiye güçlü bir ülkedir

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Türkiye’nin güçlü bir ülke olduğunu belirterek kendi içimizde bir ve beraber olmayı sürdürdüğümüz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk yoktur dedi.

Suriye’nin Afrin şehrinde ABD tarafından terör destekli 30 bin kişilik bir ordu kurulmasının kabul edilebilir bir durum olmadığını, Türkiye sınırına yakın bir bölgede bulunan Afrin’de oynanmak istenen oyuna asla müsaade edilmeyeceğini söyleyen  AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer ülkemiz açısından tehdit oluşturan her türlü silahlı unsurla bugüne kadar nasıl mücadele etmiş isek, bundan sonra da mücadele etmeye devam edeceğiz. Türkiye’nin hiçbir ülkenin toprağında gözü olmadığı gibi, hiçbir ülkenin de Türkiye’nin toprağında gözünün olmasını istemeyiz. Kim farklı bir düşüncenin içerisinde olursa da gereken cevabı anında vermekten de çekinmeyiz dedi.

Siyasi görüşü bir kenara bırakarak Türkiye’nin çıkarları doğrultusunda herkesin aynı düşünce üzerinde birleşerek birlikte hareket etmesi gerektiğini ve bunun örneğini de 15 Temmuz da gösterdiğini kaydeden Konurer birlik ve beraberlik ruhumuzu hiçbir zaman kayıp etmemeliyiz. Dış güçler Türkiye’de bir çatlak oluşturup, bu çatlaktan içeri girmenin planlarını yapmaktadırlar. Buna kesinlikle fırsat vermemeliyiz. Bizler Seydişehir’de sağladığımız birlik ve beraberlik anlayışını her zaman sürdürmeye devam edeceğiz. Bu güzel ülkenin topraklarında yaşayan herkes de üzerine düşeni fazlasıyla yapmalıdır. Mesele şahıs meselesi değil, ülke meselesidir. Siyasi partilerin başında bulunan Genel başkanların yaptığı açıklamalar Türkiye’nin birliği ve beraberliği açısından çok önemlidir. MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin birliğimize ve beraberliğimize yönelik yaptığı olumlu açıklamalar Devlet Bey’in erdemli bir insan oluşunun açık bir göstergesidir. Gönül isterdi ki aynı erdemliği CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ndan da görelim, ama maalesef bu konuda kendisinden bugüne kadar hiçbir olumlu yaklaşım görmedik dedi.

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 15 Temmuz gecesi yaşanan askeri darbe girişiminde vatanı, bayrağı ve ezanı için meydanlara inerek ülkesine sahip çıkan halka ‘’militan’’ diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu o gece şahadet şerbetini içerek şehit olan kahramanların kemiklerini sızlatmış, gazilerin de kalplerini yaralamıştır. İnanıyorum ki CHP’ye gönül vermiş olan bir çok kardeşimizde Genel Başkanlarının söylediği bu sözden rahatsızlık duymuşlardır. Çünkü 15 Temmuz da meydanlarda siyasi partileri temsil eden insanlar değil, her türlü görüşten olan vatan sevdalıları vardı. Onun içindir ki Sayın Kılıçdaroğlu’nu bitmek tükenmek bilmeyen gaflarını bir kenara bırakarak, zararın neresinden dönersen kârdır mantığıyla aklı selim davranmaya, vatanın ve milletin menfaatlerinin ön planda olduğu siyaset dilini kullanmaya davet ediyorum dedi.    

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA