• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İl Genel Meclisi model olacak
30 Haziran 2009 Salı 10:41

İl Genel Meclisi model olacak

Eskişehir İl Genel Meclisinden bir grup, Konyaya gelerek İl Genel Meclisinin çalışmaları hakkında bilgi almak ve fikir alışverişinde bulunmak üzere Meclis Başkanı Ali Selviyi ziyaret etti.
Eskişehir İl Genel Meclisi’nden bir grup, Konya’ya gelerek İl Genel Meclisi’nin çalışmaları hakkında bilgi almak ve fikir alışverişinde bulunmak üzere Meclis Başkanı Ali Selvi’yi ziyaret etti. Eskişehir İl Genel Meclisi Üyesi ve Ak Parti Gurup Başkanvekili Süleyman Bakkal başkanlığında Ak parti İl Genel Meclisi Üyeleri Harun Çetintürk, Ahmet Erdemir ve DSP İl Genel Meclisi Üyesi Bedriye Yönlier, bir gün süreyle İl Genel Meclisi’nin konuğu oldu. Konya İl Genel Meclisi’nin çalışmalarını yakından takip etiklerini belirten Eskişehir İl Genel Meclisi Üyesi ve Ak Parti Gurup Başkanvekili Süleyman Bakkal, “Konya’ya fikir alışverişinde bulunmak için geldik.  Avrupa hibelerinden Konya gerçekten önemli bir pay alıyor ve çalışmaları takdire şayan. Bu konularda bilgi alışverişinde bulunmak üzere ziyaret ettik. Gösterilen misafirperverliğe ve sıcak ilgiye teşekkür ediyoruz” dedi.
 
İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi ise, “Meclis kapımız herkese açık. Bildiğimiz her konuda paylaşıma hazırız. İş birliği yapmadan birlik ve beraberlik içinde hareket etmeden başarıya ulaşamayız. Sizlerle işbirliği konusunda hem fikiriz. Konya’nın 31 ilçesi var. Bütün ilçelerimiz kalkınma ve hamle yapmak için önemli bir mücadele veriyor” diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA