• Konya6 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İktisadi ve İdari Bilimlerin mezuniyet coşkusu
15 Haziran 2012 Cuma 15:31

İktisadi ve İdari Bilimler'in mezuniyet coşkusu

2011-2012 eğitim-öğretim yılını tamamlayan Selçuk Üniversitesi (SÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, 21. dönem mezunlarını verdi.
2011-2012 eğitim-öğretim yılını tamamlayan Selçuk Üniversitesi (SÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, 21. dönem mezunlarını verdi. 4 bölümden toplam 996 öğrencinin mezun olduğu törende, öğrenciler, aileleri ve arkadaşlarıyla doyasıya mezuniyet coşkusu yaşadı.

Mezuniyet törenine İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adem Öğüt başta olmak üzere protokol üyeleri, fakülte dekanları, meslek yüksekokulları müdürleri, öğretim üyeleri, öğrenciler ve ailelerin katıldı. Tören, Konya Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı’nın konseri ve Selçuk Üniversitesi Halk Oyunları topluluğunun gösterisiyle başladı. Fakülte bahçesinde gerçekleştirilen ve büyük beğeni toplayan gösteriler aileler ve öğrenciler tarafından büyük beğeni topladı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Fakülte Dekanı Prof. Dr. Adem Öğüt, “Türkiye’nin en büyük ve en köklü üniversitelerinden biri olan Selçuk Üniversitesi’nden bugün mezun oluyorsunuz. Acısıyla tatlısıyla 4 yıl birlikte geçirdik. Mekansal olarak ayrılsak da unutmayınız ki biz Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteliyiz. Buradan mezun olsanız da her zaman size kapımız açık olacaktır. Sizden önceki dönemlerde mezun olan arkadaşlarınız bugün Türkiye’nin önemli kurumlarında bizleri temsil etmektedir. İnanıyorum ki sizler de bundan sonraki hayatınızda bizleri en iyi şekilde temsil edecek, vatanımıza, milletimize ve devletimize faydalı birer insan olarak çok önemli görevler üstleneceksiniz” diye konuştu.

Konuşmanın ardından protokol üyeleri, fakülteyi birincilikle bitiren Sultan Akat, ikinci Hüseyin Aygün, ve üçüncü Fethiye Öngül’e plaketlerini verdi. Öğrenciler adına konuşan fakülte birincisi Sultan Akat, “Gerek teknik açıdan gerekse eğitim bakımından Türkiye’nin en iyi iktisadi ve idari bilimler fakültesinden mezun olduğumuz için ben ve arkadaşlarım kendimizi çok şanslı hissediyoruz. İnanıyorum ki buradan aldığımız eğitimle hepimiz Türkiye’nin farklı yerlerinde üniversitemizi başarıyla temsil edeceğiz. Bizi bu süreçte her zaman destekleyen akademisyenlerimize ve ailelerimize yürekten teşekkür ediyoruz” dedi. Öğretim üyelerinden tek tek diplomalarını alan öğrenciler, müzik eşliğinde hep birlikte keplerini havaya attı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA