• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İkram Evi ve Teşhir Merkezine büyük ilgi
19 Haziran 2012 Salı 15:57

İkram Evi ve Teşhir Merkezi'ne büyük ilgi

Karatay Belediyesi tarafından yerli ve yabancı binlerce turiste kışın sıcacık cay ve çeşitli ikramların yanı sıra deneyimli personeli ile güler yüzlü hizmeti sosyal belediyecilik anlayışı ile hayata..
Karatay Belediyesi tarafından yerli ve yabancı binlerce turiste kışın sıcacık cay ve çeşitli ikramların yanı sıra deneyimli personeli ile güler yüzlü hizmeti sosyal belediyecilik anlayışı ile hayata geçiren Karatay Belediyesi İkram Evi ve Teşhir Merkezi havaların ısınmasının ardından ücretsiz ikramlarının arasına vişne suyu limonatayı da kattı.
 
Havaların ısınması ile birlikte Türkiye’nin ve Dünya’nın her yerinden Hazreti Mevlana’nın diyarı Konya-Karatay’a gelen binlerce misafir yol yorgunluğunu Karatay Belediyesi İkram Evi ve Teşhir Merkezi’nde atıyor. Mevlana Müzesi’nin yanında oluşu ve  verdiği samimi hizmetle gelen misafirlerden de tam not alan merkez uzun süredir Mevlana Müzesi etrafında misafirleri ağırlayan tek ikram evi olma özelliğini koruyor. Sadece oturulup serinlenecek bir mekan değil, Konya dışından gelen  yerli misafirlerin yanı sıra yabancı dil bilen personeli ile yabancı misafirlere rehberlik hizmetinin de sunulduğu bir merkez olarak görevini yerine getiriyor.İkram eden ve kapısı herkese açık olan Karatay Belediyesi İkram Evi ve Teşhir Merkezi yaz-kış bütün Karatay ve Mevlana aşıklarına hizmet etmeye devam ediyor.                                              
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA