• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İkizinin yokluğuna alışmaya çalışıyor
25 Ekim 2010 Pazartesi 14:55

İkizinin yokluğuna alışmaya çalışıyor

Antalya'nın Akseki ilçesindeki trafik kazasında tek yumurta ikizi Sümeyye'yi kaybeden, kendisi de yaralanan 1,5 yaşındaki Kübra kardeşinin yokluğuna alışmayya çalışıyor
Antalya'nın Akseki ilçesindeki trafik kazasında tek yumurta ikizi Sümeyye'yi kaybeden, kendisi de yaralanan 1,5 yaşındaki Kübra, kardeşinin yokluğuna alışmaya çalışıyor.

Kazadan yaralı olarak kurtulan baba Veli Semiz (43), Konya'daki evinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1,5 yaşındaki kızı Sümeyye'yi kaybettiği kazanın, bir nişan töreni sonrası Konya'ya dönüş yolunda meydana geldiğini söyledi.

Yaşamını yitiren Sümeyye'nin ikizi Kübra'nın ise kazadan yaralı olarak kurtulduğunu hatırlatan Semiz, ailesinden yaralanan herkesin sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Kaza sonrası kızlarını kaybettikleri için tarifi imkansız bir üzüntü içerisinde olduklarını ifade eden Semiz, Sümeyye'nin yokluğuna alışmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Kendisinin ve eşinin ikiz çocukları olacağını öğrendiklerinde çok mutlu olduklarını dile getiren Veli Semiz, ''Onlar dünyaya geldiğinde ise mutluluğumuz iki katına çıktı. Kızlarım tek yumurta ikizleri olduğu için onları birbirinden ayırt etmek zor oluyordu. İkizleri Sümeyye'nin vücudunda olan benden yola çıkarak tanıyabiliyorduk. Bazen de küpelerini farklı renklerde takıyorduk. Ama bunlar çok tatlı şeylerdi'' dedi.
  
-GÖZLERİ KARDEŞİNİ ARIYOR-
 
Bu mutluluğun çok kısa sürdüğünü vurgulayan Semiz, şunları kaydetti:

''Kızım, sanki kazada hayatını kaybedeceğini biliyormuş gibi sürekli kucağımıza gelerek bize sarılıyordu. Dört çocuğumun ardından 14 yıl sonra ikiz dünyaya gelen kızlarım adeta bu evin neşesiydi. Bizden daha çok zaman geçirdiği kardeşini kaybeden Kübra, bu ayrılığa zor alışacak. Şimdiden gözleri onu arıyor. Kübra, evimiz şimdi çok kalabalık olduğu ve kendisine ilgi gösterildiği için bu duruma alışmış gibi görünüyor. Ancak zaman zaman bize kardeşini sorar gibi bakıyor. Bu durumda içimiz acıyor.''

Baba Semiz, bugüne kadar hiç fotoğraflarını çektirmediği kızlarıyla kazadan 1 gün önce ilk defa fotoğraf çekindiklerini sözlerine ekledi.
 
-İKİZLERİ AYIRAN KAZA-

Veli Semiz'in kullandığı 42 HR 648 plakalı otomobil, üç gün önce, Akseki-Manavgat karayolu Akarca Mevkisi'nde karşı yönden gelen Hilmi Arıkan idaresindeki 07 N 0956 plakalı otomobille çarpışmış, kazada devrilen 42 HR 648 plakalı otomobilin sürücü Veli Semiz, eşi Kezban (40), kızı Beyhan (18), 1,5 yaşındaki kızı Sümeyye Semiz ile akrabaları Halil Akçay (25), Ümmü Akçay (24) ve Ahmet Akçay (7) yaralanmıştı.

Olay yerine ulaşan polis ve ambulans ekipleri, ilk anda ağır yaralı 1,5 yaşındaki Sümeyye Semiz'i araçtan çıkararak, Manavgat Devlet Hastanesine sevk etmiş ancak bebek yolda hayatını kaybetmişti. 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA