• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İkinci yarıda oyunu dengeledik
03 Mart 2012 Cumartesi 22:09

'İkinci yarıda oyunu dengeledik'

Denizlispor karşısında oyuna iyi başlayamadıklarını ve ilk yarı boyunca sahada futbol adına sadece mücadele ettiklerini ifade eden Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, serbest vuruştan atılan...

Denizlispor karşısında oyuna iyi başlayamadıklarını ve ilk yarı boyunca sahada futbol adına sadece mücadele ettiklerini ifade eden Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, serbest vuruştan atılan golle gelen galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını ve kalan haftaları da en iyi şekilde değerlendirmek için çaba sarf edeceklerini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, "Denizlispor karşısında oyuna istediğimiz gibi başlayamadık. Pas organizasyonları ve pozisyona girme adına üretimde bulunamadığımız için sahada sadece mücadele ettik. Bu arada rakibimiz etkili gibi göründü. Ancak ikinci yarıda oyunu dengeledik. Serbest vuruştan bulduğumuz golle öne geçtik. Golden sonra rakip daha çok üzerimize geldi. Skoru koruma adına oyuncularım inanılmaz bir mücadele ortaya koydular. Sonucunda hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Çünkü kazanma adına çok iyi mücadele ettiğimizi, takım savunması adına iyi işler yaptığımız söylemeliyim. Kazandık ve zirve iddiamızı devam ettiyoruz. Mücadelelerinden dolayı oyuncularımı ve desteklerinden dolayı taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Önümüzde 10 maç ve alınacak 30 puan var. Kalan haftaları da en iyi şekilde değerlendirip Konyaspor'u hedefine ulaştırmak istiyoruz. İnşallah bunu başarırız" şeklinde görüş belirtti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA