• Konya5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İkinci Bir Whatsapp Numarası Alma
28 Eylül 2022 Çarşamba 16:10

İkinci Bir Whatsapp Numarası Alma

İkinci Bir Whatsapp Numarası Alma

 

İkinci bir whatsapp numarası alma yöntemi ile mevcut telefon numaralarınızın, istemediğiniz platformların eline geçmesini engelleyebilirsiniz. Sosyal medya platformları, insanların kendini ifade etmeye çalıştığı mecralardır.

Son dönemlerde en sevilen ve tercih edilen sohbet programlarından biri olan Whatsapp, mevcut kullanım şekli ile her telefon numarası için bir adet Whatsapp hesabı açabilme hakkı tanıyor. İkinci bir hesabı açabilmek için ise ikinci bir telefon numarasına sahip olmanız gereklidir.

Yedek bir hat satın almayı tercih etmeyen kişilerin ise aklına, fake whatsapp yöntemi olup olmayacağı gelebilir. Evet, yeni bir whatsapp profili edinebilmek için, tek kullanımlık sanal numaralar elde edebilmek mümkündür.

Bu hizmeti sunan birçok web sitesi bulabilirsiniz, whatsapp sanal numara işlemi, fiziksel olarak bir numaraya sahip olmak anlamına gelmez. Bu yolla edindiğiniz numaralar sanaldır.

İkinci Bir Whatsapp Numarası Nasıl Alınır?

Whatsapp mobil uygulaması bilindiği üzere bugün birçok kişinin kullanmış olduğu bir platformdur. Özelliklerinden biri de her numaranın kendine tek bir Whatsapp profili oluşturabilmesidir. Ancak birçok kullanıcı çeşitli sebeplerle ikinci bir Whatsapp profiline ihtiyaç duyabiliyor.

Çoğu kez de şahsi telefon bilgilerini paylaşmak istemeyen kişilerin olduğunu görüyoruz. Her hangi sebeple olursa olsun, ikinci bir whatsapp numarası nasıl alabilirim diye merak edebilirsiniz.

Çeşitli sebeplerle ikinci bir Whatsapp profili oluşturmak istiyorsanız, güvenilir olarak SMS onay hizmeti sunan firmalardan yardım alabilirsiniz. Hızlı bir şekilde site üyeliği oluşturduktan sonra, ardından hesabınıza bakiye yükleyebilirsiniz. Hangi ülkeye ait telefon numarasını talep ediyorsanız, seçerek Whatsapp kurulumu esnasında tarafınıza gelen onay kodunu kullanarak, yeni Whatsapp profilinize kavuşabilirsiniz.

Sanal Numaralar Size Dilediğiniz Kadar Whatsapp Hesabı Açabilme İmkânı Tanır

Bu hizmetlerin oldukça güvenilir olduğunu belirtelim ayrıca almış olduğunuz numaralar fiziki bir sim kart üzerinden verilmez tamamen sanal numaralardır. Ne kadar çok numara alırsanız kendinize o kadar çok Whatsapp profili oluşturabilirsiniz.

Örneğin, bir tane özel yaşamınızda kullanmak istediğiniz bir Whatsapp hesabınız bulunuyor. Aynı hesabı, iş hayatınızda kullanmak istemiyorsunuz, bu durumda siz de sms onay hizmetini araştırabilirsiniz.

Bu hizmeti tercih eden kişilerin daha çok iş hayatları ile özel yaşantılarında kullanmış oldukları Whatsapp hesaplarının karışmasının istemediğini görüyoruz. Ya da başka sebeplerle kendisine ikinci bir whatsapp numarası alma ihtiyacı duyanlar, tekrar bir sim kartı almak istemedikleri için son derece güvenilir bulunan bu yönteme başvurabilirler.

Bireysel kullanıcıların yanı sıra, kurumsal firmalar da bu mobil onay hizmetinden faydalanabilir. Belli sitelerin sunmuş olduğu yedek numara alma hizmetinde, belli bir numara sınırı olmadığı için, birçok işletme de ticari faaliyetlerini yürütürken bu hizmetten sıklıkla faydalanıyor.

Uygun Fiyatlı Whatsapp Yedek Numaraları

Eğer siz de ikinci bir whatsapp numarası nasıl alabilirim diye düşünüyorsanız, bu hizmeti güvenilir yollardan sunan birçok site ile karşılaşabilirsiniz. Bu sitelerde oluşturduğunuz kullanıcı profilinizle, hesabınıza bir miktar ödeme yaptıktan sonra, dilediğiniz sanal numarayı alabilirsiniz.

Bu hizmetlerin uygun fiyatları verildiğini belirtelim. Üstelik kart ile ödeme yapılan bu sitelerde bütün kredi kartı bilgileriniz de güvendedir.

Whatsapp mobil uygulaması kullanıcılarına tek hat üzerinden yedek bir Whatsapp hesabı oluşturma imkânı tanımıyor. Bu sebeple de birçok kullanıcı ikinci bir whatsapp numarası nasıl alabilirim diye düşünürken, güvenilir sitelerde bu hizmetin olması, büyük kolaylık olarak ortaya çıkıyor.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA